Novinky stáje Česká spořitelna - Accolade cycling team 2019

Autor

Seznamte se s čerstvými novinkami týmu, který už několikrát dokázal zvítězit v celkovém pořadí týmové i individuální soutěže Prestige Trophy. 

Novinky stáje Česká spořitelna - Accolade cycling team 2019

Blíží se konec roku a většina z nás si dopřeje chvíle odpočinku. Pro cyklistické týmy ovšem začala i v tomto svátečním čase  naplno příprava na novou sezónu a na odpočinek moc není čas. Také populární tým z tras KPŽ, Česká spořitelna – Accolade, několikanásobný vítěz sportovních soutěží Prestige Trophy v seriálu Kolo pro život, má za sebou první tréninkové kilometry ve Španělsku a  osvědčená dvojice Matouš Ulman - Tomáš Višňovský pečlivě trénuje asi na svůj největší zahraniční vrchol sezóny - Cape Epic v RSA. Kluci budou startovat v dresech  týmu a věří, že česko-slovenské duo nebude mít moc defektů. Tým totiž má dalšího nového partnera izraelskou firmu Joe`s, která je špičkou v boji proti defektům :) a vyrábí zázračný tmel do gum. Šéf týmu Radim Kořínek věří, že jeho svěřenci mají velké šance na úspěch nejenom v jednotlivých etapách, ale i v celkovém pořadí pomýšlí na první pětku!

Tým po dlouhých 10 letech opustil Pavel Boudný, který má s nástupem do nově vzniklého znojemského cyklistického týmu EthicSport obrovskou motivaci a nadále se chystá naplno závodit. Do sestavy naopak přibyli dva mladíci, kteří si určitě zaslouží dostat šanci díky svým loňským výkonům. Filip Rydval i Dan Máder vyrostli v závodech seriálu KPŽ. Po boku zkušeného Matouše Ulmana už teď v přípravném období vykazují výborné výsledky, takže se máme na co těšit. Na sezónu 2019 byly dále angažovány dvě dámy. Mladičká závodnice Tereza Neumanovou, která má velice zajímavé příjmení (ale jen s jedním ”n”, takže ne jako velká Katka) a obrovský talent, který zatím prodávala v Dukle Praha, kde bude pořád hostovat na silniční závody. Na dlouhých maratónech bude formaci Spořky reprezentovat ostřílená Kateřina Drhová, kterou jsme loni pravidelně vídali na stupních vítězů většiny závodů Kolo pro život.

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé