Oficiální výsledky ČT Déčko Junior Trophy 2019

Autor

Seznamte se s výsledky 14. ročníku dětských závodů ČT Déčko Junior Trophy. Představení absolutních vítězů jednotlivých dětských kategorií.

Oficiální výsledky ČT Déčko Junior Trophy 2019

Součástí všech závodů seriálu Kolo pro život byly i letos dětské závody v pěti věkových kategoriích, zvlášť závodili děvčata a kluci, svoji speciální kategorii měli i ti úplně nejmenší na odrážedlech. Oblíbené Jétéčko se letos jelo počtrnácté a mladým závodníkům od 1 do 13 let nejrůznějších výkonnostních kategorií připravilo spoustu skvělých okamžiků nejen na trati, ale také v zázemí a okolí. Letos se děti musely na několika závodech vyrovnat s velkým vedrem, často šlapaly do pedálů na okruzích, kde nebylo kam se před dotěrnými slunečními paprsky schovat, pečlivě dodržovaly pitný režim, skryly oči za brýle proti vířícímu se prachu… Ve Znojmě, Dobřichovicích a Vrchlabí bylo zase třeba pořádně se obléct a rozcvičit, aby bikeři a bikerky nenastydli.

Od prvního ročníku v roce 2006, kdy se dětské série zúčastnilo pár stovek dětí, se tedy počet malých závodníků vyhoupnul hodně vysoko. A my organizátoři máme obrovskou radost. Radost, že stále více dětí tráví svůj volný čas na kole a v přírodě. To je také náš hlavní cíl, přilákat děti od počítačů a bezcílného bloumání, aby vyrazily ven na čerstvý vzduch, a aby se pravidelný pohyb pro ně stal nepostradatelnou součástí života, aby byly zdravé, veselé, spokojené a čiperné a aby se nenásilnou formou naučily vyhrávat i prohrávat a osvojily si pravidla fair play. K tomu složí nejen závody Jétéčka, ale také další akce, které pořádáme v pátek před závody nebo projekt Cyklokroužky.cz

Také v letošní sezóně děti na všech 15 závodech sbíraly body za svá umístění. Těm nejpilnějším a nejrychlejším se podařilo nahromadit díky svému úsilí nejvíc bodů, stali se letošními vítězi a zaslouží si palec nahoru. Palec nahoru ve většině zemí znamená souhlas nebo ocenění dobré práce. Taky může znamenat, že je dotyčný prostě jednička. Třeba jednička, která dokázala vyhrát v celkovém hodnocení seriálu ČT :D Junior Trophy 2019.

Podívejte se na defilé letošních šmpiónů! 

Šampión Junior Trophy 2018, M 12-13  Smejkal Adam (Ivar CS Author Team)
 

Šampiónka Junior Trophy 2018, Z 12-13  Panušová Anna (Bike Freaks Holice)

Šampión Junior Trophy 2018, M 10-11  Hanuš František (POCTA - BikeGallery) 

Šampiónka Junior Trophy 2018, Z 10-11  Krátká Zuzka (Bike Freaks Holice) 

Šampión Junior Trophy 2018, M 8-9  Pňovský Sebastián (Silvini team)

Šampiónka Junior Trophy 2018, Z 8-9  Drábková Nela (Čistý sport kids racing)

 

Šampión Junior Trophy 2018, M 6-7  Semerád Mára  (MITAS Mercedes Benz Praha Trek)

 

Šampiónka Junior Trophy 2018,  Z 6-7  Štrofová Natálie (PNEUALU team)

 

OFICIÁLNÍ VÝSLEDKY ČT :D JUNIOR TROPHY 2019

 

Gratulace letí ke všem vítězům. Jste suproví! Na všechny medailisty se těšíme na slavnostním vyhlášení v Praze 18. 10. 2019 na Finálovém večeru Kolo pro život. Děkujeme ale pochopitelně všem dětem, které si s námi přijely na některý ze závodů ČT :D Junior Trophy zazávodit a užít si doprovodný program. 

Speciální poděkování patří vám, kteří malé bikery ve sportování podporujete a dojíždění po celé republice za závody jim umožňujete. To jste vy rodiče a další příbuzní. Ať už jste za Kolem pro život jezdili pravidelně, nebo jste se zúčastnili pouze jedné nebo dvou vybraných akcí, jsme rádi a těšíme se opět příští rok na startu.

Kompletní výsledky seriálu ČT :D Junior Trophy 2019 po jednotlivých věkových kategoriích najdete ZDE 

 

Foto: Martin Půlpán
Text: Zora Čermáková

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé