Oficiální výsledky KPŽ 2018 v kategorii zaměstnanců FSČS

Autor

Další sportovní kategorií, kterou pravidelně vyhlašujeme v rámci seriálu Kolo pro život, jsou nejlepší bikeři a bikerky z řad zaměstnanců Finanční skupiny České spořitelny. Seznamte se s těmi nejúspěšnějšími pro rok 2018!

Oficiální výsledky KPŽ 2018 v kategorii zaměstnanců FSČS

Dresy Generálního partnera projektu Kolo pro život byly také letos vidět ve velikém počtu na všech 15 akcích po celé České republice. Nositeli těchto dresů jsou jednak nejúspěšnější borci z týmu Česká spořitelny - Accolade se svým specifickým dresem a bikeři z týmu Erste Premier Petr Čech MTB, dále členové České spořitelny Bike teamu a pak ti, kteří Spořce prostě fandí a chtějí mít její dres, protože se jim líbí a mají k oblíbenému českému spořitelnímu ústavu vřelý vztah.

Někteří zaměstnanci České spořitelny se přijíždějí na akce Kolo pro život jen na pohodu projet po trase Déčka s rodinou a kamarády z práce, jiní si troufnou na kratší závodní Céčko, ale je i dost těch, kteří se už tradičně rozhodli jezdit na kole co nejčastěji a účastní se nejtěžších Béčkových tras pravidelně a s vynikajícími výsledky. Pojďme si představit ty, kteří kvádra a kostýmky rádi o víkendech vymění za bikerský dres a prach a pot s cílem dát si pořádně do těla. Tady jsou jména bikerů, kteří nasbírali v letošní sezóně v kategorii zaměstnanců FSČS v rámci kategorií muži a ženy v soutěži Prestige Trophy Marathon 2018 nejvíce bodů.

 

Gratulujeme! Také tito medailisté obdrží své zasloužené odměny na Finálové večeru KPŽ 2018 v Praze 19. října 2018.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest