Oficiální výsledky soutěže Prestige Trophy Marathon 2019

Autor

Absolutním vítězem individuální soutěže seriálu Kolo pro život – Prestige Trophy Marathon - se po skvělém výkonu na posledním podniku KPŽ v Ralsku v kategorii mužů stal Tomáš Višňovský (Česká spořitelna – Accolade). Mezi ženami si pro titul královny sezóny dojde na stupně loňská i předloňská šampiónka Jana Pichlíková (Kross Bike Ranch).

Oficiální výsledky soutěže Prestige Trophy Marathon 2019

20. ročník seriálu Kolo pro život vyvrcholil uplynulou sobotu na letišti Hradčany v Ralsku. Celkem se během letošní sezóny na start postavilo téměř 24.000 příznivců horské cyklistiky. Mnoho účastníků jezdilo závody největší MTB série v ČR nárazově. Většinou se postavili na start třeba jedné nebo dvou akcí v blízkosti svého bydliště. Velká je ovšem také skupina bikerů, kteří šli do uplynulé sezóny naplno a spolu s námi putovali od dubna do konce září po naší nádherné zemi pravidelně. V jednotlivých lokalitách systematicky sbírali cenné body do individuální soutěže Prestige Trophy Marathon (PTM), ve snaze dokázat si, že na vysněné cíle mají a dojedou si pro ně na kole. 

PTM je největší průběžná soutěž jednotlivců v závodech na horských kolech pořádaná v České republice. Nositelé jmen, která si v tabulce níže přečtete, jsou opravdoví borci a my jim za jejich sportovní vášeň a lásku k horskému kolu tleskáme a k výsledkům ze srdce gratulujeme. Zároveň ale děkujeme úplně všem, kteří se na kteroukoliv trasu s Kolem pro život v letošním roce vydali. 

Pojďme si teď představit všechny muže a ženy i kadety a kadetky, kteří vybojovali ve své věkové kategorii zlatou, stříbrnou a bronzovou příčku v absolutním pořadí PTM 2019! 

ABSOLUTNÍ UMÍSTĚNÍ PTM 2019 MUŽI



1. místo – Tomáš Višňovský (Česká spořitelna - Accolade)

 

2. místo – Pavel Boudný (EthicSport Cycling)

3. místo - Matouš Ulman (Česká spořitelna - Accolade)

 

ABSOLUTNÍ UMÍSTĚNÍ PTM 2019 ŽENY

  1. místo - Jana Pichlíková (Kross Bike Ranch)

 

2. místo – Klára Pavelková (SupGirls)

3. místo – Kateřina Drhová (Česká spořitelna - Accolade)

 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY MEDAILISTŮ PTM 2019

  

 

Kompletní výsledky Prestige trophy Marathon 2019 najdete ZDE
Kompletní výsledky kategorie Kadeti, Kadetky nejdete ZDE

Na setkání s medailisty a absolutními vítězi soutěže se těšíme na slavnostním vyhlášení výsledků Kola pro život 2019, které se uskuteční v rámci Finálového večera Kolo pro život 2019. 18. října si ti nejrychlejší převezmou zasloužené trofeje a ceny v pražském Centru pohybové medicíny Pavla Koláře na Chodově.

Věříme, že se s vámi ostatními opět uvidíme za půl roku na startu 21. ročníku seriálu Kolo pro život nebo na některé z dalších akcí KPŽ 2020!

 

 

Text: Zora Čermáková
Foto: Miloš Lubas

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé