Oficiální výsledky soutěže Team Prestige Trophy 2019

Autor

Přinášíme vám přehled prvních pěti nejúspěšnějších týmů celoroční soutěže seriálu Kolo pro život - Team Prestige Trophy 2019 v kategoriích Race a Hobby.

Oficiální výsledky soutěže Team Prestige Trophy 2019

Tým Prestige Trophy (TPT) je prestižní celoroční soutěž týmů v rámci seriálu Kolo pro život. Bodování probíhá po celou sezónu na všech trasách závodů Kola pro život kromě dětských a nezávodní trasy D. Také v letošním roce byla soutěž rozdělena na dvě kategorie - Race a Hobby a díky tomu se do týmové soutěže mohly zapojit jak profi formace, tak amatérské týmy s menším počtem členů. Máme radost, že počet hobby týmů každým rokem narůstá, vždyť letos se do soutěže zapojilo celkem 31 amatérských bikerských týmů! 

Průběh týmové soutěže elitních jezdců byl napínavý od začátku až do konce. O definitivním obsazení horních příček Team Prestige Trophy Race KPŽ 2019 se totiž rozhodovalo až na posledním závodě Ralsko MTB Tour České spořitelny. Svoji vedoucí pozici nakonec dokázal uhájit absolutní nováček seriálu, znojemský tým EthicSport Cycling! Borci v zelenočerných dresech v čele s Pavlem Boudným a Janem Strožem dokázali takřka nemožné - získat titul, který mnoho let patřil formaci Česká spořitelna – Accolade cycling. Spořitelní tým nakonec obsadil stříbrnou příčku, zato se díky přesvědčivému výkonu Tomáše Višňovského na finálovém závodě vyhoupl na zlatý stupínek v soutěži individuální. Třetí místo určitě pořádně oslaví loni pátá formace jezdců Rajec 100% TREK. Čtvrté místo o jeden jediný bod uhájil tým Author Masters před v pořadí pátou partou z Cyklosportu Chropyně. 

 

 1. místo ETHIC SPORT CYCLING TEAM

 

2. místo ČESKÁ SPOŘITELNA - ACCOLADE CYCLING TEAM

3. místo RAJEC 100% TREK

Absolutní vítězství ve skvěle obsazené kategorii Hobby TPT si letos poprvé a naprosto přesvědčivě vyjezdil 1. tým Skibikecentrum.cz, který dokázal s týmem 2 vybojovat i bronz. Mezi tyto dva týmy se dokázala vklínit skvadra bikerů z GAPP systém – Cabtech. V dobrém budou na letošní sezónu určitě vzpomínat také týmy na dalších dvou vyhlašovaných příčkách, čtvrtý Rajec 100% TREK Hobby a pátý Rohozec Amulet. 

 1. místo a 3. místo SKIBIKECENTRUM.CZ TEAM 1 a TEAM 2

 

2. místo GAPP SYSTEM - CABTECH

Celkem se do soutěže Team Prestige Trophy 2019 zapojilo 40 týmů!

Kompletní výsledky Team Prestige Trophy 2019 najdeteZDE

Se členy týmů na prvních 5 místech z obou kategorií se uvidíme na Finálovém večeru KPŽ 2019 v pražském Centru pohybové medicíny Pavla Koláře, kde převezmou v kategorii Race  finanční prémie a ocenění, hobíci se kromě originálních trofejí a medailí mohou těšit na pěkné věcné ceny. 

Všem týmům na předních příčkách gratulujeme, ostatním děkujeme za účast, férové souboje a těšíme se na startu příštího ročníku seriálu Kolo pro život!

 

Foto, koláž: Miloš Lubas

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé