Oficiální výsledky Team Prestige Trophy 2018

Autor

Přehled prvních 5 nejúspěšnějších týmů celoroční soutěže seriálu Kolo pro život - Team Prestige Trophy 2018 v kategoriích Race a Hobby.

Oficiální výsledky Team Prestige Trophy 2018

Tým Prestige Trophy (TPT) je prestižní celoroční soutěž týmů v rámci seriálu Kolo pro život. Bodování probíhá na všech trasách Kolo pro život kromě těch dětských a nezávodní trasy D. V letošním roce byla soutěž potřetí rozdělena na dvě kategorie - Race a Hobby. Díky tomu se do týmové soutěže mohly zapojit jak profi formace, tak amatérské týmy s menším počtem členů. Toto rozdělení se osvědčilo a budeme v něm pokračovat i v dalším ročníku seriálu.

Průběh prestižní týmové soutěže byl napínavý od začátku až do konce. O definitivním obsazení horních příček Team Prestige Trophy KPŽ 2018 se totiž v některých případech rozhodovalo až na posledním závodě Ralsko MTB Tour České spořitelny. Ovšem první tři místa v kategorii Race byla známá už před zavírákem. Přesvědčivým vítězem se opět stal tým Česká spořitelna – Accolad, druhé místo vybojovali bikeři a bikerky týmu Symbio+CE.Energy, třetí příčka patří jezdcům z Erste Premier Petr Čech MTB. O čtvrté a páté místo se skvělými výkony v závěrečném podniku zasloužili borci týmů  Skibikecentrum.cz a Rajec Trek, když bodový rozdíl mezi nimi je v konečném součtu pouhých 5 bodů.

OFICIÁLNÍ VÝSLEDKY TPT RACE 2018

 

Absolutní vítězství ve skvěle obsazené kategorii Hobby si letos poprvé překvapivě vyjezdil tým Big Shock před hobby týmy Rajec Trek a  Skibikecentrum.cz. V dobrém budou na letošní sezónu určitě vzpomínat také týmy na dalších dvou vyhlašovaných příčkách, čtvrtý Redfrog Conkline Bikeinvest a další tým Skibikecentrum.cz s číslem 2. Celkem se do soutěže Team Prestige Trophy 2018 zapojilo 43 týmů!

OFICIÁLNÍ VÝSLEDKY TPT HOBBY 2018

 

Se členy týmů na prvních 5 příčkách z obou kategorií se uvidíme na Finálovém večeru KPŽ 2018 v pražském Centru pohybové medicíny Pavla Koláře, kde převezmou v kategorii Race tučné peněžní prémie a ocenění, hobíci se kromě ocenění zase mohou těšit na hezké věcné ceny.

Všem týmům na předních příčkách moc gratulujeme, ostatním děkujeme za účast a férové souboje!

 

Foto: Miloš Lubas

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé