Online za řídítky i za volantem

Autor

K modernímu životnímu stylu neodmyslitelně patří nejen outdoorové aktivity, sport a aktivní odpočinek, ale i dostupnost informací kdekoli a kdykoli prostřednictvím online připojení. Na stánku ŠKODA v rámci jednotlivých podniků Kolo pro život si nově můžete vyzkoušet systém ŠKODA Connect.

Online za řídítky i za volantem

Stejně jako se na kole hodí zjistit si kdykoli pomocí aplikace třeba aktuální předpověď počasí, přijde v čím dál tím hustějším a náročnějším silničním provozu k užitku celá řada informací, které mohou cestu za zážitky a do přírody ulehčit a výrazně zpříjemnit. ŠKODA nabízí ve svých modelech moderní systém konektivity ŠKODA Connect, který poskytuje řidiči i posádce všechny potřebné a vždy aktuální informace a ještě mnohem více. ŠKODA Connect je samozřejmě plně integrován do systému vozu a jako uživatelské rozhraní slouží displej infotainmentu, přes který lze konektivitu ovládat přehledně a bezpečně. Nedílnou součástí ŠKODA Connect je také volně dostupná aplikace pro smartphony (iOS i Android), s níž máte odkudkoli k dispozici vzdálený přístup k vozu.

A co všechno konektivita ŠKODA umí? Tak například integrovaná navigace ve voze pracuje s aktuálními daty o dopravě a v případě potřeby dynamicky upravuje trasu pro co nejpohodlnější a nejrychlejší cestu, takže se vám již nestane, že cestou na oblíbenou cyklotrasu budete popojíždět krokem v zácpě. Mapové podklady jsou navíc díky online připojení vždy aktuální. Do navigačního systému si můžete snadno importovat trasu výletu, včetně personalizovaných zvláštních cílů, přímo na displeji v autě zkontrolovat například aktuální dostupnost parkovacích míst v cíli, počasí cestou včetně předpovědi, či třeba ceny paliv na čerpacích stanicích. K dispozici jsou několika doteky displeje i nejnovější zprávy z domova i ze světa či třeba obsáhlé dopravní zpravodajství. Díky propojení vozu s aplikací ŠKODA Connect lze na dálku zjistit informace o stavu vozu včetně kontroly zavření a uzamčení dveří, dostávat notifikace v případě spuštění alarmu, nebo zjistit, kolik máte ještě paliva a zda bude cestou domů potřeba zastavit. Velmi šikovná je také možnost nastavit notifikaci, když vůz opustí danou oblast, nebo překročí předem nastavenou rychlost. Tyto funkce ocení například rodiče, když půjčí auto mladší generaci. Přes aplikaci lze také na dálku spustit nezávislé topení ve voze, čímž odpadají nepříjemné chvíle, kdy prokřehlí z vyjížďky čekáte na zahřátí motoru a trochu tepla. Pokud se během vašich toulek v sedle třeba zcela zaplní původně prázdné velké parkoviště, nemusíte již vůz hledat, aplikace jej najde za vás, navíc lze na dálku spustit blikání a třeba i zatroubit. ŠKODA Connect zkrátka přináší novou dimenzi cestování a komfortu.

Na stánku ŠKODA v rámci akce Kolo pro život si můžete prohlédnout jak nové modely ŠKODA, či bohatou cyklistickou kolekci, tak si vyzkoušet ŠKODA Connect. Naši školení odborníci vám ochotně všechny možnosti konektivity předvedou přímo u vystavených vozů, zatímco děti si mohou vyzkoušet celou řadu aktivit, včetně závodního rallye trenažeru s virtuální realitou. Těšíme se na vás.



 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé