Otevřete prázdniny na Drásalovi! Všechny děti startují zdarma!!!

Autor

Kromě legendárních bikerských tratí, partnerského Obra a nové trasy E je v Holešově na poslední červnovou sobotu přichystaná nezávodní trasa D - Family jízda, Junior Trophy Marathon a dětské závody na horských kolech v šesti věkových kategoriích. Organizátoři KPŽ letos věnují všem dětem startovné zdarma na „Déčko“, „Jétéčko“ i „Jétéemko“. Přihlášky ZDE

Otevřete prázdniny na Drásalovi! Všechny děti startují zdarma!!!

Za okny je léto, prázdniny klepou na dveře a s nimi jedna z největších českých bikerských kultovek - Bikemaraton Drásal České spořitelny (29. 6. 2019). Na sedmé akci seriálu Kolo pro život je přichystané pro každého něco. Ultramaratonci se těší na partnerského Force OBR Drásala s neuvěřitelnými 177 km a trasu A na 117 km, ti, co rádi zkouší novinky, určitě zvolí premiéru trasy E na 85 km, tradiční závodníci série KPŽ nepřijdou o svoji porci kilometrů na trasách B a C Hostýnskými vrchy, zahraniční jezdci přijedou sbírat body do žebříčku UCI.

Že si v Holešově vybere opravdu úplně každý příznivec cyklistiky, potvrzuje líbivá nezávodní Family jízda pro rodiny s dětmi a sváteční jezdce na příjemných 16 kilometrů a tradičně skvěle obsazené závody pro děti, které právě tady v areálu zámku Holešov slaví konec školního roku a start do měsíců volna "na plný kecky".

Dětem a jejich rodičům jsme se rozhodli začátek letních prázdnin zpříjemnit a poskytnout nejmladším účastníkům jako dárek za vysvědčení startovné zdarma. Přitom vůbec nezáleží, jakou trasu a tempo si zvolí nebo jaké známky na vysvědčení přinesly domů. Mnohem důležitější je, že se snažily, jak nejlépe dovedly :) Ostatně, to samé bude platit pro všechny vypsané trasy oblíbené moravské akce.

Místní pořadatelé si spolu s organizátory seriálu zakládají na skvělé realizaci sobotního dopoledne, kdy se koná seriál ČT Déčko Junior Trophy v dětských kategoriích: Odrážedla, 0 – 5 let, 6 – 7 let, 8 – 9 let, 10 – 11 let a 12 – 13 let. Děvčata a kluci budou závodit zvlášť a všichni si to na okruhu vyznačeném v zeleném parku skvěle užijí, těšit se můžou z pamětní medaile v cíli a pokračovat dováděním na atrakcích a v soutěžích nabitého doprovodného programu. Svůj odpolední volný čas ale spousta dětí určitě opět stráví v sedle kola s dospělými na nezávodní vyjížďce, nebo ty od 8 do 16 let na trase regulérního dětského maratonu ČD Cargo Junior Trophy Marthonu, kde se bojuje o prestižní umístění na bedně a poctivé kovové medaile v čtyřech věkových kategoriích.

Přijeďte 29. června na Jižní Moravu, užijete si nádherný sportovní den s celou rodinou. Těšíme se na vás. 

Více informací o 26. ročníku Bikemaratonu Drásal České spořitelny včetně možnosti on-line výhodné registrace najdete ZDE 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé