Partnerské závody Kolo pro život 2019

Autor

Seznamte se s názvy a termíny partnerských akcí letošního ročníku seriálu Kolo pro život!

Partnerské závody Kolo pro život 2019

Na začátku února jsme odtajnili oficiální termínovou listinou jubilejního 20. ročníku seriálu závodů na horských kolech Kolo pro život. Stejně jako loni, ani letos to není všechno. Ke kulatým narozeninám jsme pro všechny příznivce kol přichystali kromě 15 oficiálních podniků další akce, které se pojedou jako partnerské závody KPŽ 2019. 

A nebude to jen tradiční zahraniční gigant Salzkammergut Trophy v rakouském Bad Goiseru či oblíbený indiánský závod v bujaré Úpici – APACHE Jestřebí hory, jehož výsledky se budou i v ročníku 2019 započítávat do celoroční soutěže KPŽ - Prestige Trophy 2019, a to jak v individuální tak týmové kategorii. Poprvé najdete mezi našimi partnerskými akcemi i zářijový závod BMC Trans Brody ve Zvoli u Prahy - 50 km opravdového bikingu bez asfaltu a po okolních kopečcích. Tyto 3 akce doplní svojí náročností a délkou na české a moravské poměry jedinečná MTB trasa – 177 km měřící FORCE OBR Drásal. Dále se můžete těšit na nové Gravel & MTB Rally v Novém Městě na Moravě, kde se jak v kategorii gravel, tak klasických MTB bude startovat v erzetách. Výčet partnerských akcí uzavírá třetí novinka LAWI Tour Classic ve Vinařicích u Dobrovice. Posledně jmenovaný závod je silniční jednorázová akce pro tlusté gumy na poctivých 95 km.  

Na kterýkoliv závod z této silné šestky se můžete registrovat prostřednictvím webových stránek Kolo pro život: www.kolopro.cz   S termíny spuštění registrace partnerských akcí vám včas oznámíme. 

Termínová listina partnerských závodů KPŽ 2019 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
Partneři211
Česká spořitelna
Balíkovna
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiDnes Premium
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest