Plzeňské páteční sportovní odpoledne pro děti

Autor

Celorepublikový projekt Cyklokroužky ve spolupráci s Kolem pro život zve všechny děti 30. srpna do západočeské metropole na odpoledne plné sportu a zábavy.

Plzeňské páteční sportovní odpoledne pro děti

Poslední víkend před začátkem školy si ještě musíme pořádně užít! Žáci i studenti mají před sebou ještě celé tři dny báječného volna plného dobrodružství a aktivního odpočinku. Ideální chvíle prodloužit si prázdniny co to jde a vyrazit do pivovarnického města na soutoku řek Mže, Radbuzy, Úhlavy a Úslavy už v pátek před sobotním závodem KPŽ. Právě na tento den připravil celorepublikový projekt Cyklokroužky super odpoledne pro děti s kolem i bez něho. Vítané jsou děti z Plzně, jeho okolí i děti, které se v sobotu zúčastní dětských závodů série ČT :D Junior Trophy.

V zázemí sobotního dvanáctého podniku seriálu Kolo pro život, Plzeňská MTB 50 Kooperativy (31. 8. 2019), v parku u obchodního centra OC Plaza, je připravený program plný pohybu pro předškoláky a žáky. Od 14:00 do 18:00 bude zázemí k dispozici všem plzeňským i přespolním dětem.

Zájemci si vyzkouší nejrůznější sportovní disciplíny, otestují svoji fyzickou kondici, absolvují společnou, odborně koncipovanou rozcvičku pod vedením zkušených asistentů, navíc mají šanci otestovat si jízdu na dětských kolech a dozvědět se něco víc o bezpečné jízdě na kole a vyzkoušet vše v praxi na dopravním hřišti nebo na pumptrackové dráze.

 

SPORTOVNÍ PROGRAM CYKLOKROUŽKŮ PRO DĚTI, PLZEŇ, 30. 8. 2019

DISCIPLÍNY VŠEOBECNÉ POHYBOVÉ PRŮPRAVY
Trénink rovnováhy
Sed/leh na žíněnce
Člunkový běh
Skok z místa
Hod na cíl
Kotouly na žíněnce
Koordinace pohybu
Cvičení se sítí + balony

CYKLISTICKÉ DISCIPLÍNY
Pumptrack - mobilní překážková dráha cca 50 m
Slalom na kole

Veškeré sportovní aktivity jsou pro děti zdarma, každý malý sportovec si za získání razítek z jednotlivých stanovišť odnese domů malý dárek od seriálu Kolo pro život. Kdo má, vezměte si kolo a helmu s sebou.

Těšíme se na vás!

 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé