Poslední šance zapojit se do Finálové hry Kolo pro život 2018

Autor

Kdo by nechtěl novou ŠKODU Fabia Combi! Může být Vaše, stačí si tipnout, mít štěstí a vyhrát v naší tipovací soutěži.

Poslední šance zapojit se do Finálové hry Kolo pro život 2018

Tipujte do soutěže Finálová hra Kolo pro život 2018. Jedinečnou možnost zaslat svůj tip mají i letos jak dospělí, tak děti, ale pouze při příležitosti on-line přihlašování na závody KPŽ. A protože Ralsko MTB Tour České spořitelny je posledním závodem termínovky KPŽ 2018 a on-line registraci na tuto akci můžete uskutečnit do středy 26. 9. do 24:00, máte už jen poslední 3 dny možnost poslat svůj tip do soutěže. 

Tipovací soutěž KPŽ - Finálová hra KPŽ 2018 odstartovala spolu se spuštěním registrace na závody v Letech. Dospělí v letošním roce hrají o krásný nový osobní automobil ŠKODA Fabia Combi, který do soutěže tradičně věnuje Česká spořitelna. A protože se Finálové hry mohou zúčastnit nejen dospělí, ale i děti, jsou vypsané dvě kategorie: kategorie dospělí (18 a více let) a kategorie děti a mládež (0 - 17 let). Nejpřesnější tipař mezi mladými závodníky získá poukaz na cyklistické zboží Specialized v hodnotě 30 000 Kč. 

Hlasovací formulář je součástí přihlášky na každý závod a tip do Hry proto můžete podat pouze při této příležitosti. Co závod, to jedna možnost tipu do Finálové hry. Nejvěrnější cyklisté KPŽ tak letos měli 15 šancí vyhrát.

Soutěžní otázka Finálové hry Kolo pro život 2018 zní:

„Kolik kilometrů ujedou závodnice (účastníci závodů ženského pohlaví) při závěrečné seriálové akci Ralsko MTB Tour České spořitelny (29. 9. 2018, Ralsko)?“
Mezi závodnice se započítají ty účastnice, které řádně odstartují a dojedou do cíle v časovém limitu stanoveném pro všechny ženské kategorie vypsané pro tyto závodní trasy: trasa B, trasa C a ČD Cargo Junior Trophy Marathon (JTM). Počet kilometrů jednotlivých tras pro účel soutěže se rozumí: trasa B 59 km, trasa C 35 km, trasa JTM 25 km.
Úplné znění Finálové hry a Pravidla najdete ZDE

Nepošvihněte svoji šanci na výhru a hlasujte!

 

Loňský vítěz soutěže Finálová hra při slavnostním přebírání ceny z rukou zástupce generálního partnera projektu Kolo pro život, České spořitelny.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé