Pošlete dětem hlasy do soutěže v kreslení „Navrhni si svůj dres“

Autor

Do soutěže v kreslení přibyly další obrázky dětí z Holešova a Vrchlabí, hlasujte pro svého favorita. Nezapomeňte také na dalších akcích KPŽ poslat děti do Dětského klubu, nakreslit svůj vysněný dres 2018.

Pošlete dětem hlasy do soutěže v kreslení „Navrhni si svůj dres“

Také v letošním 19. ročníku seriálu Kolo pro život pokračuje dětská soutěž v kreslení „Navrhni si svůj dres“, díky které si děti do 13 let mohou vysoutěžit opravdové cyklistické dresy s designem, který si samy navrhnou. Vždy jednomu obrázku z každé uveřejněné desítky výtvorů můžete dát svůj hlas. Přečtěte si návod, jak na to. 

Na každém z 15 závodů 19. ročníku KPŽ probíhá ve stanu Dětského klubu probíhat v rámci doprovodného programu soutěž v kreslení, kterou má pod patronátem Česká spořitelna. Soutěže se mohou zúčastnit děti, které závodí na kole, ale také všechny ostatní, které se přišly jen podívat a užít si program pro děti. Malí výtvarníci budou navrhovat vlastní vysněný cyklistický dres. Pastelky a šablony dresu jsou připravené na místě. Nezapomeňte na zadní stranu výkresu vyplnit předtištěnou tabulku se jménem, adresou, věkem autora a kontaktem na rodiče. Bez pečlivě vyplněných dat nemůže být výkres zařazen do soutěže.

On-line hlasování o nejhezčí návrhy probíhá na webových stránkách KPŽ během celé sezóny KPŽ ZDE. Na konci sezóny bude vyhlášeno a zveřejněno 15 návrhů, které během roku získají nejvíce hlasů. Nejúspěšnější patnáctka malých designérů za odměnu na Finálovém večeru KPŽ oblékne opravdové dresy od firmy LAWI, vyrobené na základě ideových námětu vítězů.

Návrhů těch, kteří postoupili do finále soutěže z prvních sedmi závodů KPŽ 2018 najdete už dnes na našich webových stránkách ZDE. Hlasování je spuštěné, tak hurá na to!

Po zaregistrování do systému a klikněte na horní liště na „Kolo pro život“ dále „Obecné informace“ dále „Soutěže“ a potom „Dětská soutěž v kreslení“. Na této stránce dole si můžete postupující obrázky z uskutečněných závodů pečlivě prohlédnout a dát vždy 1 hlas jednomu návrhu, který se vám z desítky obrázků nejvíc líbí.

Pomozte dětem svými hlasy získat vysněný dres!

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest