POZOR! Objížďka na příjezdu do Oder

Autor

Věnujte pozornost informaci o komplikaci při příjezdu k zázemí závodu Oderská Mlýnice (22. 9. 2018)! Frézuje se zde na dvou místech vozovky v úseku cca 1,5 km dlouhém, provoz zde bude řízen kyvadlovou dopravou.

POZOR! Objížďka na příjezdu do Oder

Při příjezdu i odjezdu na (ze) závod(u) Oderská Mlýnice České spořitelny může zdržení dosáhnout až ½ hodiny. Proto všem důrazně doporučujeme zvolit objízdnou trasu, která bude znamenat zpoždění maximálně 10 minut.

  • Doporučená trasa pro příjezd ze všech směrů pro příjezd i odjezd z areálu:

Sjeďte z dálnice D1 až na sjezdu Fulnek č. 330 (nepoužívejte sjezd na Odry č. 321)! Dále pojedete směrem Fulnek, Jerlochovice, Vlkovice, Véska, Heřmanice, Heřmánky a odtud už standardně směrem na Klokočůvek u Oder.

Omezení provozu – kyvadlová doprava – je v červeně označeném úseku, začíná hned u lomu v Jakubčovicích a vede 1,5 km až po most na začátku Heřmánek.

 

Více nahttp://www.ssmsk.cz/index.php/aktuality/1173-rekonstrukce-a-modernizace-silnice-ii-442-v-useku-jakubcovice-nad-odrou-hr-okresu-opava

Bohužel ani ze strany od Vítkova není příjezd bez problémů. Úsek Vítkov – Klokočůvek se rovněž dlouhodobě opravuje, je zde semafor, v době závodu bude navíc úplně uzavřena cesta na Klokočov. Proto objízdnou trasu doporučujeme všem, i návštěvníkům ze směru Ostrava, Opava…

Objízdná trasa bude pořadateli naznačena šipkami, je také přislíbena asistence Policie ČR, jejíž příslušníci budou dopravu korigovat.

Plánek zázemí, parkoviště a prezence Oderské Mlýnice České spořitelny 2018

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest