Prací zóna BEKO

Autor

Na závody Kolo pro život se vrací oblíbená služba mobilní prádelny v zbrusu novém kabátu a s novým partnerem. Společnost BEKO vypere dresy závodníkům ZDARMA.

Prací zóna BEKO

Na závodech seriálu Kolo pro život je vám již pátým rokem k dispozici mobilní prádelna. V letošním roce prošla tato oblíbená služba kompletní inovací. Nová outdoorová prací zóna se představila poprvé na Bikemaratonu Drásal a byl o ni tradičně velký zájem.

Prací zónu BEKO najdete v zázemí všech dalších akcí KPŽ 2019. Využít její služby můžete od 10:00 do 16:00. Rychlé a úsporné pračky a sušičky BEKO obsluhují ochotné asistentky v slušivém lagunově modrém outfitu, k dispozici jsou prací pytlíky s číslem ve stejné barvě a žetony s analogickými čísly k vyzvednutí vypraného prádla. Stačí přinést a za hodinku převzít vše čisté a suché.

Radost všem, kteří dbají na ochranu přírody dělá firma BEKO výběrem tekutého pracího prášku značky JELEN na Sport a pot.  Oblíbená značka našich prababiček se po svém vzkříšení v roce 2006 stala opět oblíbeným ekologickým pomocníkem v českých domácnostech. Základem všech produktů je mýdlo, které neobsahuje mastek, je dermatologicky testováno a jeho parfém je bezalergenní.  Navštivte Prací zónu BEKO na závodech Kola pro život a získejte také 15% procentní slevu na produkty JELEN v on-line shopu BEKO!

Svěřte po dojezdu do cíle svůj trikot odborníkům a v klidu si užijte relaxaci s rodinou a kamarády.

BEKO šetří váš čas, práci i peníze!

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé