Předpověď počasí pro Znojmo Burčák Tour Kooperativy 2019

Autor

V sobotu bude veZnojmě maximálně 17 °C.

 

Předpověď počasí pro Znojmo Burčák Tour Kooperativy 2019

„Poslední půlnoční výpočet modelu ukazuje, že by v sobotu mělo na východě Česka přes den místy pršet. Jak moc vydatný déšť bude, je při situaci, kdy počasí určuje výšková tlaková níže, těžké předpovědět,“ říká meteoroložka Alena Zárybnická, která letos pro jednotlivé podniky Kola pro život připravuje speciální předpovědi, a pokračuje:

„Ráno budou teploty kolem 13 °C, odpoledne maximálně 17 °C, pokud bude pršet, tak i o trochu míň. Celý den bude oblačný, většinou bude zataženo. Kolem poledne je pravděpodobnost deště největší, navečer už by pršet nemělo. Každopádně, budete-li s možným deštěm počítat, bude příjemným překvapením, když se model trochu splete a namísto deště zůstane jen zatažená obloha. Vítr bude foukat většinou jen slabý proměnlivý, odpoledne spíš severozápadní s rychlostmi do 6 m/s.“ 

Pokud jste se včera večer dívali na hlavní zpravodajství České televize, určitě jste zaznamenali několikaminutový vstup Aleny Zárybnické z míst, kde se podrobná předpověď počasí pro celou republiku „vaří“ u meteoradaru Aladin. A jednou z mála příležitostí, kdy se Aladin „může seknout a být v nejistotě“ je právě situace, kdy počasí určuje výšková tlaková níže. Všichni si přejeme, aby Aladin zakouzlil a nepadla ani kapka deště. I to je totiž někdy možné.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest