Prestige Trophy 2018 – soutěž pro jednotlivce i týmy

Autor

Někdo jezdí závody na vlastní triko, jiný se raději podílí na kolektivním úspěchu. Pro obě kategorie cyklistů má seriál Kolo pro život připravené speciální soutěže. Zapojte se na závodech Kolo pro život do celoroční individuální a týmové soutěže Prestige Trophy. Porovnejte síly s ostatními sólisty nebo se dohodněte s kamarády či kolegy z práce a založte si svůj cyklistický tým.

Prestige Trophy 2018 – soutěž pro jednotlivce i týmy

Soutěž Prestige Trophy Marathon

Prestige Trophy Marathon (PTM) je největší průběžná soutěž jednotlivců v závodech horských kol pořádaná v České republice. Soutěž je otevřená bikerům a bikerkám všech věkových kategorií. Výhodou je, že se do PTM nemusíte registrovat. Výsledky všech účastníků na trasách A, B a C  KPŽ 2018 se automaticky do soutěže započítávají, stejně jako výsledky z partnerského závodu KPZ 2018 – Apache Jestřebí hory (19. 5. 2018).

Pro závodníky z kategorie ELITE je na každé akci KPŽ předem vypsaná pouze jedna závodní trasa. Kromě Bikemaratonu Drásal České spořitelny, kde je elitním jezdcům určena trasa A, je to na ostatních 14 závodech trasa B.

Za svoje úsilí budou nejrychlejší závodníci samozřejmě odměněni. Na každé akci KPŽ 2018 na stupních vyhlásíme a oceníme tři nejrychlejší závodníky a závodnice z tras A, B, C ve vypsaných kategoriích. V absolutním pořadí jsou pro 5 nejúspěšnějších mužů a žen připravené lákavé finanční prémie. Letošní navýšení částek pro ty nejlepší z nejlepších v kategiriích muži i ženy určitě potěší!

Soutěž Team Prestige Trophy

Pro týmové hráče je připravená na závodních trasách A, B a C celoroční soutěž - Team Prestige Trophy (TPT). Pokud se chcete do soutěže zapojit, stačí přesvědčit parťáky do týmu, zvolit si název týmu a kapitána a zaregistrovat se přes webové stránky www.kolopro.cz . TPT je otevřela jak pro amatérské týmy s menším počtem členů, tak pro elitní týmy. Tomu odpovídá rozdělení na kategorií Hobby a Race:

TPT Race – založení týmu stojí 2 000 Kč. Team musí tvořit nejméně 4 závodníci, maximální počet je 8. Team může být složený z bikerů a bikerek různých věkových kategorií.

TPT Hobby – založení týmu stojí 300 Kč. Team musí tvořit nejméně 3 závodníci, maximální počet je 5. Team může být složený z mužů a žen jakékoliv kategorie, kromě kategorie ELITE. V rámci kategorie Hobby TPT soutěží také Firemní týmy.

Výsledky z jednotlivých závodů se během roku do obou soutěží sčítají a ukládají. Průběžné výsledky můžete sledovat na webových stránkách KPŽ. Napínavý souboj vyvrcholí na konci sezóny, kdy budou všechny body do PTM i TPT sečteny a největší borci převezmou z rukou partnerů seriálu krásné ceny. Vyhlášeni a odměněni budou 3 nejúspěšnější cyklisté a cyklistky z jednotlivých kategorií v celkovém pořadí TPM, 5 nejrychlejších žen a mužů v absolutním pořadí PTM a 5 nejúspěšnějších týmů v kategorii Race i Hobby TPT.

Přečtěte si, jak funguje bodový systém a seznamte se s pravidly obou soutěží!

Dodavateli cen pro vítěze KPŽ 2018 jsou v roce společnosti: WHIRLPOOL, LOAP, KILPI, NUTREND, 3F a SPORTOBCHOD.CZ.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé