Přidejte se ve Vrchlabí k Chytrým trasérům, staňte se Super Bikerem!

Autor

Bezplatné projekty Chytrý trasér a SuperBiker od Alltraining.cz nebudou chybět ani na dalším závodě KPŽ. Přečtěte si, jak si je užili aktéři na Karlovarském AM bikemaratonu České spořitelny, nechte se inspirovat a nebojte se zapojit.

Přidejte se ve Vrchlabí k Chytrým trasérům, staňte se Super Bikerem!

Chytrý trasér

Do Karlových Varů se sjela celé česká elitní bikerská špička.  Obě trasy byly pravé bikerské, nádherné, pečlivě značené, mezi patnáctkou KPŽ akcí ale patřily určitě k těm obtížnějším. Oranžové jezdce -Chytré traséry - proto čekalo na tratích spousty práce. Na trase B operovali dva.  Trasér číslo 1 jel na odstup jedné hodiny na vítěze, trasér číslo 2 jel na odstup dvě hodiny.  V cíli oba hodnotili závod, jako zatím nejobtížnější z celého seriálu, ale také se shodli, že si jeho pestrou trať nesmírně užili, rozdali mnoho doporučení, především ve sjezdech, které byly velmi náročné na zvolení optimální stopy. Zabránili tam mnoha defektům a nepříjemným pádům. Do četných prudkých výjezdů zase radili, jak správně rozložit těžiště na kole, aby jezdci daný úsek bez ztráty kytičky vyjeli.

Neopomenuli jsme pokrýt ani trasu C. Na té startoval trasér číslo 3 - Adam Ptáčník, olympionik dráhař, který už je stálým členem alltrainingových trasérů.  „Velmi náročná a zábavná trať, rad jsem rozdal mraky, především ve sjezdech a prudkých krpálech. A brod, ten byl taky hodně zajímavý…"

Super Biker

V rámci každého závodu Kopa pro život se usměje štěstí na jednoho z účastníků přihlášených do závodu a projektu SuperBiker.  Vylosovaný jezdec (jezdkyně) získá VIP péči od tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz.  SuperBiker  získá jako dárek krásný cyklistický dres v designu Alltraining.cz, doplňky stravy od společnosti Nutrend, pod odborným vedením se s trenéry a fyzioterapeuty rozcvičí a rozjede, na základě údajů z cyklocomputeru bude vyhodnocen jeho výkon a odborníci mu poradí, jak se zlepšit.

Ve Varech se SuperBikerem stal Jirka. Všechny odborné rady, které od nás dostal, využil v následném závodě. Bohužel ho potkal defekt, ale i tak si trasu C skvěle užil. A jelikož je o naše SuperBikery vždy dobře postaráno, jako o profíka, měl Jirka v cíli rozhovor s moderátorem. Plný nadšení sdělil do mikrofonu své čerstvé dojmy, na pódiu navíc od šéftrenéra Vojtěcha Berana převzal měsíc tréninku s Alltrainingem zdarma.

VYZKOUŠEJTE I VY DEN PROFESIONÁLA A STAŇTE SE SUPERBIKEREM! VÍCE INFORMACÍ A PŘIHLÁŠKY DO PROJERKTU NAJDETEZDE.  
NEVÁHEJTE VYUŽÍT TRENÉRSKÉ SLUŽBY
 ALLTRAINING.CZ PRO ZÁVOD 23. 6. 2018, VRCHLABÍ – ŠPINDL TOUR ŠKODA AUTO.

Vy, co jste při losování neměli štěstí, nebo se trochu ostýcháte, neváhejte a stavte se v našem stánku na každém závodě Kolo pro život. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, pomůžeme vám s tréninkem a dalšími problémy, které se týkají cyklistiky. Můžete si zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Můžete se také přijít rozcvičit a rozjet před závodem.

ZAČÍNÁME V 10:00 U NAŠEHO STÁNKU ALLTRINING V ZÁZEMÍ ZÁVODU.

Těší se na vás Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest