Přijďte si v Boleslavi pro podpis Ondřeje Synka na stánek ŠKODA AUTO

Autor

Titulární partner Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTO (12. 5. 2018) si kromě tradičních služeb na svém stánku ŠKODA připravil pro návštěvníky Krásné louky autogramiádu skifaře Ondřeje Synka.

Přijďte si v Boleslavi pro podpis Ondřeje Synka na stánek ŠKODA AUTO

Automobilka ŠKODA je s cyklistikou úzce spjata. Dokazuje to nejen dlouholeté partnerství se seriálem Kolo pro život, ale především sponzoring nejproslulejších světových cyklistických závodů v čele se slavnou Tour de France či bohatá kolekce jízdních kol i cyklistické konfekce.

ŠKODA AUTO je hlavním partnerem seriálu Kolo pro život od roku 2009, tedy letos již desátým rokem. V rámci doprovodného programu všech závodů Kolo pro život 2018 se můžete těšit na prezentaci hlavních novinek největší domácí automobilky ale také zajímavé služby pro velké i malé závodníky na stánku ŠKODA v zázemích všech závodů.

Na stánku ŠKODA budou k vidění novinky nejen automobilové, ale také cyklistické. Kompletní kolekce sportovních, městských a dětských jízdních kol ŠKODA spolu s prezentací kolekce dresů a kvalitních doplňků značky ŠKODA. Sortiment jízdních kol a cyklistických doplňků ochotně představí autorizovaní partneři ŠKODA, nebo si je společně s praktickými doplňky můžete objednat přes ŠKODA E-shop. S přepravou jízdních kol pomůže sortiment ŠKODA Originálního příslušenství, který zahrnuje nosiče kol na střechu vozu, na tažné zařízení, ale také do interiéru vozů ŠKODA.

ŠKODA účastníkům i divákům i letos nabízí tematickou soutěž s lákavou hlavní výhrou v podobě účasti na vrcholném cyklistickém klání Tour de France v doprovodném voze ŠKODA. Neváhejte a zúčastněte se na kterémkoli podniku Kolo pro život soutěže o účast na Tour na stánku ŠKODA a zároveň sledujte sociální sítě značky. Mimo hlavní soutěž o VIP účast na Tour de France je na stáncích ŠKODA připraven další doprovodný soutěžní program pro děti i dospělé o hodnotné ceny ze sortimentu ŠKODA E-shopu a merchandise.

Stánek ŠKODA neláká pouze na soutěžní klání. V rámci doprovodného programu pro Vás bude připraveno představení systému konektivity prostřednictvím aplikace ŠKODA Connect. Ta umožňuje vzdálený přístup k vozidlu skrze aplikaci v chytrém telefonu. 
Součástí prezentace značky ŠKODA je i představení produktů ŠKODA Financial Services.

Titulární partner závodu připravil navíc pro účastníky ve svém domovském městě nezapomenutelný slavnostní start u Zákaznického centra ŠKODA AUTO s legendárním zaváděcím vozem ŠKODA Fabia R5 a v odpoledních hodinách autogramiádu sympatické sportovní osobnosti a účastníka hlavní trasy B – skifaře Ondřeje Synka.

Pro podpis mistra světa 2017 si na stánek ŠKODA můžete přijít od 15:30 do 16:00.

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé