Přijeďte se ochladit na Šumavu

Autor

Šumavský MTB maraton České spořitelny (4. 8. 2018) nabídne nejen krásné trasy pro dospělé a děti, ale také nejpříznivější teploty v republice.

Přijeďte se ochladit na Šumavu

Rekordní dlouhotrvající teplo, sucho, požáry, nedostatek vody, únava a vyčerpání… to jsou hlavní zprávy letošního července. A teplotně nadprůměrné počasí bude podle předpovědi meteorologů trápit obyvatele Evropy i v dalším týdnu.

Jsou ovšem výjimky, kde jsou prázdninové dny mnohem snesitelnější a příjemnější k životu, jako je krásná Šumava. A právě sem na šumavský Zadov zamíří stovky bikerů a bikerek Kolo pro život a ČT Déčko Junior Trophy, aby si odpočinuli od spalujících třicítek, nadýchali se svěžího vzduchu, ochladili se v lese a užili si bikerský závod bez jazyku přilepeného na patře. :)

Ano, ano, vyplatí se v těchto dnech naložit rodinu s koly a dojet autem na místo, kde vás čeká ideální letní víkend. Předpověď počasí pro Zadov hlásá na sobotu 4. srpna ráno 16 stupňů a denní teploty do 25 stupňů! To by se líbilo každému. O tom, že je v okolí Vimperku ideálně referuje i hlavní pořadatel sobotního závodu Petr Steinbach a posílá fotgrafie z vyjížďky s juniory z týmu České spořitelny Specialized: „Na kolo je tady dnes tak akorát. Fotky jsou z nedělního výšlapu přímo ze Zadova u oblíbené cukrárny Ella. Dnes pro změnu šlapeme na silnici a je to taky paráda. Tak přijeďte, na všechny závodníky se moc těšíme!“

 

 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé