Příprava NUTREND na závod v Hustopečích

Autor

Společnost NUTREND, přední český výrobce sportovní výživy, je partnerem seriálu Kolo pro život od roku 2002. Patří tedy k nejstarším a nejvěrnějším partnerům naší cyklistické série. Stejně jako v předchozích sezónách nebude NUTREND jen partnerem na papíru, ale do všech patnácti podniků se aktivně zapojí. Odborníci na výživu z NUTRENDu pomohou vám závodníkům připravit se na jednotlivé trasy co nejpečlivěji, abyste si jízdu na kole užili na 100%, přichystané jsou občerstvovací stanice s produkty NUTREND i prodejní stánek v zázemí.

Příprava NUTREND na závod v Hustopečích

Služby společnosti NUTREND na závodech 20. ročník KPŽ:

PŘÍPRAVA PŘED, BĚHEM A PO ZÁVODĚ
Před každým závodem zveřejníme doporoučení od NUTRENDu, jak byste se měli na konkrétní závod připravit bezprostředně před akcí, co užít během závodu a jak se správně doladit po závodě. Přípravu naleznete na webových stránkách KPŽ vždy v týdnu před každým závodem. 

Příprava na Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTO 2019

 

 

 

PROFIL TRASY S VÝŽIVOU (OBR, A, B, C a D)
Vytištěný profil obdržíte na prezenci ve startovacím balíčku spolu se svým startovním číslem. Je opatřený perforací tak, abyste si ho mohli připevnit na řídítka kola spolu se startovním číslem a mohli se jím řídit na jednotlivých úsecích trati. Nechte si poradit od odborníků!

Profily KPŽ Hustopeče 2019

 

 

OBČERSTVOVACÍ STANICE NUTREND NA TRATI
Speciální občerstvovačka NUTREND je vybavena novou ENDURANCE produktovou řadou 2019 v podobě, gelů, tyčinek, tablet a nápojů. Najdete zde vše, co používají profesionální cyklisté na vrcholných závodech jako je partner NUTRENDU profi stáj TEAM KATUSHA ALPECIN. ENDURO SNACK GEL, CARBO SNACK GEL, TURBO EFFECT, GUTAR ENERGY SHOT, tyčinky VOLTAGE ENERGY BAR, FRUIT ENERGY BAR, ENDURANCE BAR, MAGNES LIFE, ISO DRINX... Také na ostatních občerstvovacích stanicích na závodních trasách KPŽ se s některými z těchto produktů můžete setkat. 

STÁNKY NUTREND V ZÁZEMÍ ZÁVODŮ
Na všech letošních podnicích KPŽ se NUTREND prezentuje velkým novým prodejním stánkem 2019. Zde můžete nakoupit špičkové produkty NUTREND s 20% slevou! Přijďte omrknout a především vyzkoušet Novou ENDURANCE řadu produktů, která prošla velkým vývojem. Díky moderním technologiím, recepturám jsou produkty na světové úrovni. Některé z nich jsou vytvořeny dle požadavků profesionálních sportovců i sportovní veřejnosti. Všechny dobroty jsou prezentovány formou ochutnávky a následné možnosti produkty zakoupit.

Přichystané je i ODPOČINKOVÉ ZÁZEMÍ před stánkem, kde můžete vzorky v klidu zkonzumovat a nechat uvelebit v žaludku.

Přijďte s dětmi! V rámci ochutnávek jsou k dispozici i DĚTSKÉ TYČINKY Street XL a Street XL Fruity.

 

 

 

 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
Partneři211
Česká spořitelna
Balíkovna
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiDnes Premium
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest