Připravte se na poslední závod sezóny chytře pod vedením trenérů a trasérů!

Autor

Chcete si závod v Ralsku užít naplno? Rozcvičte své tělo, nechte se vést Chytrými traséry a splňte si své sportovní sny. Začínáme v deset hodin u stánku Alltraining.cz .

 

Připravte se na poslední závod sezóny chytře pod vedením trenérů a trasérů!

V rámci seriálu Kola pro život můžete zdarma využít dva projekty sportovního a rehabilitačního centra Alltraining.cz. Jmenují se Chytrý trasér a SuperBiker. Nebudou chybět ani v sobotu 29. září na závěrečném závodě Ralsko MTB Tour České spořitelny. Nebojte se je využít!

Chytří traséři jsou zkušení jezdci v oranžových dresech, kteří jedou na závodních trasách B a C na přesně určený čas (většinou hodinu za vítězem), udávají závodníkům tempo a pomáhají jim svými radami na problematických úsecích trati i s technickými a praktickými radami. Nebojte se oslovit Chytré traséry třeba přímo na trase, rádi vám se vším poradí a váš závod si užijete určitě lépe.

Ve druhém projektu SuperBiker je o předem přihlášeného a vylosovaného účastníka závodu KPŽ postaráno ve všech ohledech jako o profíka. Postaráme se o vás od rána až do vyhlašování. Vy tak zažijte den profesionála na vlastní kůži! Díky maximální pozornosti a péči celého realizačního týmu tréninkového a rehabilitačního centra Alltraining.cz zažijete den, který Vás bude motivovat ke stále lepším osobním a hlavně sportovním výsledkům. Super Bikera naučíme i to, jak se správně připravit na samotný závod. Celkový výsledek díky tomu dopadne nad vaše očekávání.

Ty, co nebudou vylosováni nebo se ostýchají, zveme v sobotu ráno na stánek Alltraining.cz. Poradíme vám, jak správně zatížit organismus, jak nastavit správný posed, s tréninkem a dalšími oblastmi týkajícími se cyklistiky. Můžete si také zdarma vyzkoušet všechny pomocníky tréninku od všech zúčastněných sponzorů. Největším benefitem je správné rozcvičení a rozehřátí organismu, které v sobotu na posledním závodě sezóny zahájíme pro všechny zájemce u našeho stánku v 10:00.

Přijďte se pod vedením trenérů připravit na závod chytře! Těšíme se na vás.

Team tréninkového centra Alltraining.cz

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest