Připravte se na Šumavský MTB maraton s Nutrendem

Autor

Společnost NUTREND, přední český výrobce sportovní výživy, je partnerem seriálu Kolo pro život již 12 let. Také letos se odborníci na výživu z NUTREND rozhodli pomoci vám závodníkům připravit se na jednotlivé závody co nejpečlivěji, abyste si jízdu mohli stoprocentně užít. Při vývoji produktů speciálně pro cyklisty, NUTREND dlouhodobě spolupracuje s nejúspěšnějším českým bikerem a tváří seriálu Kolo pro život, Jaroslavem Kulhavým.

Připravte se na Šumavský MTB maraton s Nutrendem

Služby Nutrend na závodech 19. ročník KPŽ:

PŘÍPRAVA PŘED, BĚHEM a PO závodě
Před každým závodem zveřejňujeme doporoučení od NUTRENDu, jak byste se měli na konkrétní závod připravit bezprostředně před akcí, co užít během závodu a jak se správně doladit po závodě. Přípravu naleznete na webových stránkách KPŽ vždy v týdnu před každým závodem.

Vytištěný ZÁVODNÍ PROFIL S VÝŽIVOU na trasu B, C a D
Vytištěný profil obdržíte na prezenci ve startovacím balíčku spolu se svým startovním číslem. Je opatřený perforací tak, abyste si ho mohli připevnit na řídítka kola spolu se startovním číslem a mohli se jím řídit na jednotlivých úsecích trati. Nechte si poradit od odborníků!

OBČERSTVOVACÍ STANICE NUTREND
Speciální občerstvovačka NUTREND je vybavena inovovanou řadou produktů ENDURODRIVE v podobě, gelů, tyčinek, tablet a nápojů. Najdete zde vše, co používají profesionální cyklisté na vrcholných závodech. ENDURO SNACK, CARBO SNACK, TURBO SNACK, GUTAR ENERGY SHOT, tyčinky VOLTAGE a JUST FRUIT, POWER BIKE BAR, MAGNES LIFE, ISO DRINX... Také na ostatních občerstvovacích stanicích na závodních trasách KPŽ se s některými z těchto produktů můžete setkat. 

STÁNKY NUTREND v zázemí závodů
Na všech letošních závodech KPŽ se NUTREND nově prezentuje dvěma stánky postavenými vedle sebe. Jeden je prodejní. Zde můžete nakoupit špičkové produkty NUTREND s 20% slevou! Nově přijďte omrknout a především vyzkoušet tzv. NUTREND FOOD stánek, kde jsou nabízeny proteinové vafle (Protein Pancake), proteinové kaše (Protein Porridge), proteinové chipsy (High Protein Chips), After Training Protein a samozřejmě několik druhů tyčinek. Všechny dobroty jsou prezentovány formou ochutnávky a následné možnosti produkty zakoupit.

Další novinkou je ODPOČINKOVÉ ZÁZEMÍ před stánky, kde můžete vzorky v klidu zkonzumovat a nechat uvelebit v žaludku.

Přijďte s dětmi! V rámci ochutnávek jsou k dispozici i DĚTSKÉ TYČINKY Street XL a Street XL Fruity.

Příprava na Šumavský MTB maraton České spořitelny 2018 s Nutrendem:

 

 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest