Sbírejte medaile Kolo pro život 2018

Autor

Proč mají letošní medaile KPŽ  tak neobvyklý tvar?  

Sbírejte medaile Kolo pro život 2018

Medaile patří k závodům a soutěžím stejně jako diplomy a šampaňské. Vždyť co by to bylo za sportovní závod bez medailí pro tři nejúspěšnější! Ať už se v 19. ročníku seriálu Kolo pro život zařadíte na start závodní trasy A, B, C, nebo se stanete účastníkem závodu ČT Déčko Junior Trophy, ať jste muž nebo žena, kluk nebo dívka, 3 nejrychlejší z vás převezmou na stupních vítězů za svůj brilantní sportovní výkon nové originální medaile Kolo pro život 2018. A až se vám tenhle v potu tváře vybojovaný cenný kov bude houpat na krku, zjistíte, že byl vyrobený právě a pouze pro ten jeden jediný závod, kterého jste se zúčastnili a že má stejně jako v předchozích letech zajímavý nový design.

Organizátoři seriálu si letos opět dali záležet a ve spolupráci s firmou HAPS nechali vyrobit medaile v unikátním designu jednotlivých akcí Kolo pro život 2018. 5 mm silné medaile ve zlatém, stříbrném, bronzovém a dřevěném provedení jsou symbolicky olemované cyklistickým řetězem, doplňkovým motivem jsou cyklistické převodníky, nechybí plastické logo konkrétního závodu a série KPŽ. Medaile jsou poctivě vypracované a leštěné z kvalitní kovové slitiny. Ale to není všechno. Na první pohled letos určitě zaujme tvar cenného šperku visícího na červeno-modro-bílé stuze. Žádná klasická placky, elipsa nebo jiný známý geometrický útvar, ale nepravidelně prolamovaný tvar s několika výstupky a zálivy po obvodu. Tvar medailí se bude na jednotlivých podnicích dokonce měnit, a to jak u kovových tak pamětních dřevěných medailí pro všechny děti, které projedou cílem. Celkem tak na letošních 15 akcích KPŽ můžete získat 3 typy medailí. Vysvětlíme vám proč.  

Žádná medaile, ať je těžce vybojovaná, nebo připomíná účast v závodu a dobrý pocit z hezky stráveného sportovního dne, není k zahození. Byla by škoda, aby skončila zahrabaná někde v šuplíku. Proto jsme se rozhodli cyklistům, kteří putují s Kolem pro život a účastní se většího počtu našich akcí, dát možnost, sbírat medaile do hezké upomínkové plakety se stojánkem a s výřezem České republiky. Závodníkům a závodnicím, kterým se podaří vytvořit kolekci medailí 3 odpovídajících tvarů z 3 závodů, obdrží v Boutique Officielle KPŽ zdarma dřevěnou plaketu, do které si mohou medaile vložit a doma vystavit. Stačí přinést 3 medaile, které jste získali (počítají se i dřevěné účastnické medaile pro děti) do butiku.

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé