Souhrnné aktuality před KPŽ Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTO 2019

Autor

Třetí závod 20. ročníku Kola pro život je před námi. Seznamte se s aktuálními informacemi před sobotním startem v Hustopečích a přijeďte s námi otevřít sezónu KPŽ na pohostinnou Moravu!

Souhrnné aktuality před KPŽ Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTO 2019

Místo zázemí, startu a cíle se v Hustopečích nemění a zůstává tam, kde jste zvyklí z předešlých ročníků, stejně jako velký travnatý okruh pro dětské závody ČT :D Junior Trophy. Loni zcela nové trasy B, C a D se líbily, proto zůstávají v nezměněné podobě také pro letošní ročník. 

CESTA DO HUSTOPEČÍ, PARKOVÁNÍ
Místem zázemí je areál společnosti AGROTEC (GPS: 48°57'0.411"N 16°43'46.905"E), Brněnská ulice. Je nedaleko sjezdu na Hustopeče z dálnice D2 z Brna na Bratislavu (EXIT 25). Pro příjezd do areálu a na parking sledujte žluté navigační cedule Kolo pro život.

 Naplánujte si trasu ZDE

Možnosti parkování přímo v areálu Agrotecu jsou omezené. V blízkém okolí jsme však pro vás rezervovali několik ploch s dostatečnou kapacitou, které budou označeny.
Prosíme, neparkujte na trávnících u domů a na parkovišti před obchodem Penny Market. Zde zaparkovaná auta budou odtažena.
Prosíme, dodržujte pokyny pořadatelské služby a sledujte navigační cedule na parkoviště a z parkovišť do areálu.
Parkování na vyznačených plochách je jako vždy zdarma.
Nově je k parkování rovněž možno použít letos zbudované parkovací plochy u aut. nádraží podél ulice Bratislavská.

 Areál společnosti AGROTEC se zázemím seriálu Kolo pro život  

PROPOZICE ZÁVODU
Kdo se nestihl přihlásit na závod předem, může tak učinit ještě na místě, v pátek (18:00 – 20:00) nebo v sobotu dopoledne od 8:00 na prezenci při vstupu do areálu zázemí závodu. Platit lze i kartou.

 

Místo prezence na závod

POZOR na časy startů závodů
Připomínáme, že dětské závody seriálu ČT :D Junior Trophy začínají od 9:00 nejstarší věkovou kategorií v areálu zázemí společnosti AGROTEC (Časy startu dětských závodů ZDE), trasa závodu B startuje v 11:00, trasa C v 12:00 a trasa D „Family jízda“ v 12:30. Všechny trasy B, C a D slavnostně startují před radnicí z Dukelského náměstí v centru města. 

 Na Dukelském náměstí v centru Hustopečí startují trasy B, C a D.


Dětské závody ČT :D Junior Trophy pobíhají přímo v areálu zázemí společnosti AGROTEC.

 

DOPROVODNÝ PROGRAM PRO DĚTI I DOSPĚLÉ
Kromě tradiční výuky jízdy na kole v Bike Academy, na pumptrackové dráze Chupa Chups a Dětské zóny a Dětského klubu se spoustou soutěží, atrakcí a hraček i maskotů ČT Déčka se speciálně v Hustopečích můžete těšit na jedinečnou jízdu na opravdovém traktoru, bagru, děti přijede potěšit divadelní soubor Koráb, na dospělé čekají ochutnávky krajových specialit z Hustopečska, prodej sportovního zboží na stáncích partnerů a v Boutique KPŽ a program titulárního partnera ŠKODY AUTO na stánku.

 

POČASÍ

Počasí v Hustopečích zn. IDEÁL. Modelová předpověď na sobotu zůstává beze změny, přeháňky se jižní Moravě vyhnou. Všechno klape jak má!

Ačkoli ještě ve středu a ve čtvrtek na většině míst Česka pršelo a někde i tak vydatně, že se hladiny řek dostávaly na povodňové stupně, ke konci týdne přichází předpovídaná změna. Výběžek vysokého tlaku vzduchu se postará o ubývání oblačnosti a na sobotu připraví na jižní Moravu ideální počasí pro cyklisty. Studená fronta, o které se mluví v sobotních předpovědích, bude přicházet od severozápadu, tak by počasí na jihu Moravy nijak pokazit neměla.

Ráno bude osvěžující – s teplotami kolem 8 °C. Nebe bude polojasné či skoro jasné. Přes den čekáme maximálně polojasno a teploty kolem 22 °C. Vítr bude foukat od západu či jihozápadu, jen do 5 m/s, tedy do 20 km/h. Co je podstatné, přeháňky nečekáme. A to ani na večer.

Tak si závod užijte! O moc líp už to „zařídit“ nejde…. J

Alena Zárybnická

 

 

PROSÍME, BUĎTE OHLEDUPLNÍ K PŘÍRODĚ A SPOLUJEZDCŮM!

Veškeré další informace, včetně mapek tras, převýšení a servisu pro závodníky najdete na našem CHATBOTU ZDE

Šťastnou cestu do Hustopečí přejí pořadatelé z Kola pro život, společnost AGROTEC a ŠKODA AUTO.

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé