Speciální soutěže Burčák Tour pro tandemy a těžké váhy

Autor

Legrace a zábava musí být. A na závodě KPŽ ve Znojmě je už díky fantasticky vybavenému zázemí a občerstvovačkám dobré nálady mnohem víc než jinde. Skvělou atmosféru určitě podpoří i dvě tradiční „burčákové“ soutěže o 3 nejrychlejší tandemy a nejtěžšího účastníka nebo účastnici na trati. Nebojte se zapojit!

Speciální soutěže Burčák Tour pro tandemy a těžké váhy

Už od prvního ročníku oblíbeného závodu seriálu Kolo pro život – Znojmo Burčák Tour Kooperativy – se pořadatelé snaží vymýšlet pro účastníky oblíbené bikerské akce něco navíc, něco, co by potěšilo závodníky na trasách okem, lahodilo jejich chuti nebo je prostě bavilo. Jednou z aktivit navíc je závod pro tandemová kola. A klání dlouhých horských kol s vodičem a spolujezdcem bude na pořadu dne i letos.

 

Soutěžit se bude na hlavní 57 km dlouhé trase B, která startuje z Masarykova náměstí v 11:30. Nejen absolutně nejrychlejší tandem, ale také tandemy na druhém a třetím místě si domů odvezou lahodné krajové speciality. Zájemci se mohou do soutěže tandemů hlásit na místě v prezenčním přívěsu v areálu zázemí Louckého kláštera. V pátek od 18:00 do 20:00, v sobotu od 8:00 do 11:00. Cena startovného pro oba jezdce na tandemu je 700 Kč. Pokud máte doma tandem, není co řešit. Přijeďte s ním a s kamarádem v sobotu 7. záři do Znojma.  

 

U druhé soutěže, která bude vyhlášena na pódiu před slavnostním vyhlašováním všech dospěláckých kategorií, se pobaví aktéři i diváci. Bude se soutěžit o bikera (bikerku) s nejvyšší váhou. Zúčastnit se může každý, kdo ujel některou z tras B, C, D Znojmo Burčák Tour 2019 a domnívá se, že je nejhmotnější ze všech účastníků závodů. Hlavní pořadatel Miroslav Kučera slíbil přinést svoji osobní váhu, převažovat se bude bez bot, abychom to Mírovi nepoškrábali a bez helmy, brýlí, hodinek a s prázdnými kapsami, aby si adepti na titul tímto způsobem nepřidávali potřebná deka a gramy :))) 

Zveme tedy na pódium všechny pořádné chlapáky a ženy s velkým „Ž“. Nestyďte se a přijďte v 16:00 na pódium. Odměna za váš výkon bude stát za to. Také prosíme ostatní „střízlíky“ v areálu, přijďte borcům při převažování fandit!!!

 

 

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé