Staň se Chupr jezdcem! Přijď to rozpumpovat na pumptrack Chupa Chups

Autor

Už jste si vyzkoušeli na závodech Kolo pro život jízdu na pumptrackové dráze? Určitě vyzkoušejte, rádi vám tu poradí, jak na ní správně jezdit. Vyhrát můžete dokonce cyklistický dres nebo helmu v barvách Chupy. 

Staň se Chupr jezdcem! Přijď to rozpumpovat na pumptrack Chupa Chups

Na všech akcích série KPŽ 2017 najdete hned vedle Bike Academy zónu, kterou bezpečně poznáte podle červenožlutých oplůtků Chupa Chups. V zóně je postavený pumptrack, nechybí stan a ochotný personál a malá sladkost za účast či vyplnění anketního lístku. Aktivity na pumptracku jsou k využití zdarma, otevřeno je vždy od 9:00 do 16:00, podle počasí a zájmu dětí i dospělých. Se vším vám rádi poradí vstřícní instruktoři, které poznáte podle oblečení v barvách lízátkového partnera.

 

Co je pumptrack a jak se na něm jezdí
Pumptrack je dřevěná modulární dráha (na našich akcích měří cca 50 metrů). Dráha je snadno rozebíratelná na jednotlivé komponenty a díky tomu se dá libovolně přestavovat. Bikerům slouží především k nácviku rovnováhy při jízdě na kole, nechybí boule, kopečky a zatáčky. Pro udržování rychlosti a plynulé jízdy je nutné správně pumpovat' řídítky a přesouvat těžiště těla nad kolem. Je zajímavé, že nejlépe a nejrychleji se naučí správné jízdě na pumptracku malé děti, které ještě nemají zafixované z kola špatné návyky a držení těla. Mrňousové ve věku 3 let jsou dokonale uvolnění a zvládají to kolikrát lépe, než 12letí kluci nebo dospěláci.

 

Vybavení na pumptrack
K jízdě na pumptracku potřebujete kolo, helmu a chuť užít si to. V zóně jsme připravení i na ty děti, které přijely jako doprovod a nemají kolo či helmu s sebou. K zapůjčení jsou na místě 3 dětská kola i helmy od Specialized, další si můžete vypůjčit v jasně červeném stanu Půjčovny kol Specialized v zázemí závodu.

Zasoutěžte si s Chupa Chups o unikátní dres nebo cyklistickou helmu!
Po jízdě si odpočiňte v pohodlných sedacích pytlech a vyplňte připravené anketní lístky s otázkami pro děti na cyklistickou tematiku. Všichni dostanou za snahu lízátko a ještě mohou vyhrát parádní cenu!

Vždy v 15:00 jsou totiž všechny vyplněné anketní lístky předány moderátorovi, který na podiu vylosuje a vyhlásí dva výherce originálního dresu Chupr jezdec.

A to není všechno! Anketní lístky za všech závodů se po celou sezónu KPŽ 2018 shromažďují, abychom z nich na posledním závodě sezóny v Ralsku vylosovali 3 účastníky soutěže, kteří převezmou na Finálovém večeru Kolo pro život 2018 v Praze krásné bikerské helmy v designu Chupa Chups! Velikost helmy bude konzultována s jednotlivými vítězi, aby skvěle sedla.

Přijďte do Cupr zóny, staňte se Chupr jezdcem na pumptracku a vyhrajte Chupr ceny!

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest