Televizní reportáže z Orlík Tour Kooperativy 2019

Autor

Mimořádně vydařenou sobotu s Kolem pro život si můžete připomenout prostřednictvím obrazovky České televize už zítra a v pátek ráno! Na pořadu jsou reportáže z Orlík Tour Kooperativy 2019.

Televizní reportáže z Orlík Tour Kooperativy 2019

Generální mediální partner seriálu Kolo pro život a titulární partner závodu ČT Trans Brdy, Česká televize připravila pro všechny příznivce horských kol reportáže z oblíbeného závodu termínovky Kolo pro život 2019. Třináctý ročník Orlík Tour Kooperativy se konal uplynulou sobotu 1. června za ideálního počasí.

Kameramani ČT zachytili jedinečnou atmosféru sportovního dne, který byl také Mezinárodním dnem dětí a prvním dnem astronomického léta. Dovolenková atmosféra zázemí na Vystrkově, jeho čisťoučký bazén, travička, lehátka, restaurace v hotelu i nezvyklé ubytování ve vilkách v lese přilákaly na strat opět obrovský počet závodníků, rodin s dětmi i jejich doprovod. Šlehačkou na závodním dortu dospělých byl průjezd pláží orlické Mariny a nádherné výhledy na bohatě naplněnou nádrž s plachetnicemi i okolní přírodu zalitou sluncem. Děti si užily den na trase v zázemí, s rodiči na Family jízdě nebo na speciální dětské maratonské trase.

Vysílací časy reportáží ze závodu Orlík Tour Kooperativy 2019 na programu ČT Sport:

Čtvrtek   6. 6. 2019,  8:50 – 10 minutový záznam
Pátek      7. 6. 2019,  9:10 – 20 minutový záznam

Pokud nestihnete premiéry, můžete se stejně jako na všechny ostatní reportáže ze závodů KPŽ 2019 podívat ze záznamu na ivysílání ČT ZDE.

 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé