Televizní reportáže z Ralsko MTB Tour České spořitelny 2019

Autor

Nenechte si ujít letošní poslední reportáže na televizní obrazovce! Ze závodu Kola pro život v Ralsku jsou přichystané na programu ČT Sport dnes před polednem a zítra v příznivém čase – pět minut před pátou hodinou odpoledne.

Televizní reportáže z Ralsko MTB Tour České spořitelny 2019

Generální mediální partner seriálu Kolo pro život a titulární partner závodu ČT Trans Brdy - Česká televize - připravila pro všechny příznivce horských kol reportáže ze zavíráku termínovky Kolo pro život 2019. Druhý ročník bikerského závodu v lesích Máchova kraje se konal uplynulou sobotu 28. září za účasti téměř 1600 dospělých i malých nadšenců cyklistiky.

Kameramani ČT zachytili skvělou atmosféru sportovního dne, který byl díky svému datu zároveň svátkem všech Václavů a Dnem české státnosti. A oslava to byla věru důstojná! Borci na závodních trasách B a C i děti v kategoriích ČT Déčko Junior Trophy sváděli boje o poslední body do celoročních soutěží Prestige Trophy a Junior Trophy, rodinky s dětmi si užívali nádhernou nezávodní vyjížďku čisťounkou líbivou krajinou, malí maratonci si to rozdali v posledním letošním dětském maratonu. A po závodech to zase žilo v zázemí na letišti Hradčany, kde se uskutečnila autogramiáda Jaroslava Kulhavého a Kristiána Hynka, děti skotačily v Dětské zóně, soutěžily na Ninja Faktoru České spořitelny a v na pumptracku a v Bike Academy, ti zvídaví se přišli něco přiučit do Stanu lesní pedagogiky VLS.  To všechno a spoustu záběrů z tras uvidíte nyní na obrazovce.

VYSÍLACÍ ČASY reportáží ze závodu Ralsko MTB Tour České spořitelny 2019 na programu ČT Sport:
Čtvrtek  3. 10. 2019, 11:25 – 10 minutový záznam
Pátek     4. 10. 2019, 16:55 – 20 minutový záznam

Pokud nestihnete premiéry, můžete se stejně jako na všechny ostatní reportáže ze závodů KPŽ 2019 podívat od pátečního večera ze záznamu na ivysílání ČT ZDE.

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé