Termínová listina Kolo pro život 2018

Autor

Vyberte si z kolekce 19. ročníku seriálu závodů na horských kolech pro nejširší veřejnost, Kolo pro život! Kromě čtrnácti oblíbených a prověřených cyklistických lokalit je připravená jedna naprostá novinka v Libereckém kraji, z patnácti akcí si letos užijete dokonce dvě dvoudenní. K základní termínovce navíc přibylo pět partnerských závodů.

Termínová listina Kolo pro život 2018

Vánoční hodování a bujaré oslavy nového roku jsou za námi. Mnoho z nás teď přemýšlí a plánuje, jak nejlépe nastartovat nový rok a prožít ho co nejlépe, někteří si k tomu dávají i různá předsevzetí. Shodit přebytečná kila, víc se hýbat, dosáhnout lepších sportovních výsledků, trávit víc času v přírodě, užívat si častěji zábavu s rodinou či přáteli,... Pokud jste mezi nimi, umíme vám s naplněním těchto plánů pomoci! Vyberte si z našich akcí a přijeďte na Kolo pro život. Ať už jsou vaše předsevzetí jakákoliv, doufáme, že si to s námi užijete.

KOLO PRO ŽIVOT 2018

DatumNázev závoduMísto
21.4.2018ČT Trans BrdyDobřichovice
28.4.2018Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTOHustopeče
12.5.2018Mladá Boleslav Tour ŠKODA AUTOMladá Boleslav
26.5.2018Orlík Tour KooperativyVystrkov
16.6.2018Karlovarský AM bikemaraton České spořitelnyKarlovy Vary  
23.6.2018Vrchlabí - Špindl Tour ŠKODA AUTOVrchlabí
30.06.-1.7.2018Bikemaraton Drásal České spořitelnyHolešov
21.7.2018Praha - Karlštejn Tour České spořitelnyPraha - Velká Chuchle
4.8.2018Šumavský MTB Maraton České spořitelnyZadov
11.-12.08.2018Vysočina Arena Tour České spořitelny + TEST EXPONové Město na Moravě
18.8.2018Manitou Železné hory České spořitelnyChrudim
1.9.2018Plzeňská MTB 50 KooperativyPlzeň
8.9.2018Znojmo Burčák Tour KooperativyZnojmo
22.9.2018 Oderská Mlýnice České spořitelnyKlokočůvek u Oder
29.9.2018Ralsko MTB Tour České spořitelnyRalsko

 

 

PARTNERSKÉ ZÁVODY KPŽ 2018

DatumNázev závoduMísto
19.5.2018Apache Jestřebí horyÚpice
30.6.2018Force Obr DrásalHolešov
30. 06. - 1. 7. 2018Gravel Blinduro Česká KanadaČeská Kanada
14.7.2018Salzkammergut TrophyBad Goisern
12.8.2018Gravel Blinduro Vysočina ArenaNové Město na Moravě

 

My, organizátoři největšího cyklistického seriálu v ČR, jsme, navzdory vločkám za okny, myšlenkami na začátku jara, uprostřed letních prázdnin i na konci babího léta, protože už od skončení 18. ročníku chystáme nový ročník závodů na kolech pro dospělé i děti. A věřte, že je to práce radostná, plná velkých plánů. Po třech letech stabilní patnáctky závodů jsme se rozhodli zrealizovat jeden úplně nový bikerský podnik a moc se těšíme, že se vám bude líbit! Nové trasy povedou krásnou přírodou Libereckého kraje pod názvem Ralsko MTB Tour České spořitelny. Premiéra v Ralsku zároveň 29. září nově uzavře celý 19. ročník seriálu Kolo pro život.

Kromě zbrusu nové akce jsme přichystali i několik dalších novinek. Program legendárního Drásala bude v roce 2018 rozložen do dvou dnů stejně jako akce v novoměstské Vysočina Areně. Jedna z nejstarších a nejpopulárnějších akcí horských kol u nás si to určitě zaslouží, v jednom našlapaném dnu už bylo v Holešově opravdu hodně těsno. 

 

Bát se nemusí ani skalní bikeři, kteří v základní termínovce nenašli tradiční podnik v Jestřebích horách. Závod pokračuje pod svým starším názvem Apač Jestřebí hory, slibuje ještě bikovější trasy a nově se stal jedním z pěti partnerských závodů série Kolo pro život. Body z trasy B tohoto závodu se navíc budou započítávat do celoroční sportovní soutěže Prestige Trophy. Do partnerské listiny je dále zapsána nejdelší trasa Bikemaratonu Drásal – OBR nebo populární rakouský Salzkammergut Trophy. Milovníci nové progresivní disciplíny gravel biků se zase mohou těšit na dva speciální závody „štěrkoletů“ -  Gravel Blinduro v České Kanadě a v Novém Městě na Moravě. Na všechny partnerské akce se můžete přihlásit přes webové stránky Kolo pro život po spuštění registrace na rok 2018.

Další podrobnosti k pestré dvacítce akcí se postupně dozvíte na našich stránkách. V klidu si přes zimu prostudujte termíny a lokality. My vše do jara připravíme, abyste se zase s přáteli a rodinou pořádně ohřáli v sedle kola a užili si vyjížďky nejkouzelnějšími kouty naší země.

Těšíme se na vás na startu nového ročníku při tradičním otvíráku sezóny - ČT Trans Brdy v Dobřichovicích u Prahy nebo na některém z dalších závodů pod hlavičkou Petr Čech Sport. Přejeme vám krásnou zimu!

Tým Kolo pro život

 

Kolo pro život 2019 - oficiální termínová listina
Autor

Stojíme na prahu jubilejního 20. ročníku Kola pro život – seriálu závodů na horských kolech pro širokou veřejnost. Do startu zbývají necelé 3 měsíce, a to znamená ideální čas seznámit se s oficiální termínovou listinou všech našich podniků a zaškrtnout si data vybraných akcí v kalendáři.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé