Termíny a lokality seriálu Kolo pro život 2020

Autor

Největší a nejpopulárnější seriál závodů horských kol pro širokou veřejnost na území České republiky Kolo pro život odtajňuje všechny lokality a termíny pro rok 2020!

Termíny a lokality seriálu Kolo pro život 2020

Nová termínová listina vznikala s vědomím, že nás čeká společně již 21. sezóna, což samo o sobě znamená velkou zodpovědnost vůči všem milovníkům KPŽ a MTB závodů. Organizační tým seriálu se proto rozhodl přistoupit k několika výrazným změnám a novinkám, které si kladou za cíl ještě větší atraktivitu celého seriálu pro bikery a bikerky všech výkonnostních i věkových kategorií.

Změny se dotknou pravidel pro individuální i týmovou soutěž Prestige Trophy, závodní tratě v oblíbených lokalitách se dočkají obměn, těšit se můžete na zcela novou amatérskou kategorii, unikátní výhru v rámci týmových soutěží nebo zavedení průběžného pořadí na trase C. Úplnou novinkou termínové listiny je pak závod v Berouně, stejně jako přesunutí zázemí závodu Vrchlabí – Špindl Tour do atraktivní lokality areálu Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně. Všechny výše uvedené změny stejně jako mnohé další novinky budou uveřejněny a podrobně představeny během následujících 14 dnů. Sledujte proto náš web kolopro.cz a sociální sítě projektu a nic vám neunikne.

 

Součástí termínové listiny jsou tradičně také „Partnerské závody“. Závody označené hvězdičkou nejsou zařazeny do bodovací soutěže v rámci Prestige Trophy Marathon a Team Prestige Trophy.

Těšíme se na vás v roce 2020, bude to jízda!

Tým Kolo pro život 

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
Partneři211
Česká spořitelna
Balíkovna
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiDnes Premium
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest