Kolo pro život 2019 - oficiální termínová listina

Autor

Stojíme na prahu jubilejního 20. ročníku Kola pro život – seriálu závodů na horských kolech pro širokou veřejnost. Do startu zbývají necelé 3 měsíce, a to znamená ideální čas seznámit se s oficiální termínovou listinou všech našich podniků a zaškrtnout si data vybraných akcí v kalendáři.

Kolo pro život 2019 - oficiální termínová listina

Kolo pro život letos slaví dvacetiny. Seriál během uplynulých let vychytal dětské bolístky i pubertální rozevlátost a vyrostl v největší a nejkvalitnější amatérský seriál horských kol v České republice a vlastně i v celé Evropě. Máme za sebou neuvěřitelně pestrou a bohatou historii, kterou lemují slavná jména našich předních bikerů a bikerek, ale především jména statisíců nadšených cyklistů, mužů, žen a dětí, různého věku a výkonnosti, kteří se během uplynulých devatenácti ročníků postavili na start některého ze závodů.

Právě vy, kteří jste nelenili, vzali kolo, kamarády, rodiče, děti, partnery a partnerky s sebou a prožili den s KPŽ na vlastní kůži, jste hlavními tvůrci úžasné minulosti, ale také budoucnosti. Ano, Kolo pro život má za sebou dlouhou historii, ale rozhodně se nechystá do důchodu. Před námi jsou další výzvy a zážitky.

 

Seznamte se s oficiálními termíny jednotlivých podniků pro rok 2019. Vyberte si akci, která vám nejvíc sedne a přijeďte s námi oslavit 20. narozeniny! Již brzy se také můžete těšit na kompletní servis informací k jednotlivým akcím v kartách závodů na našich internetových stránkách. Snažíme se, aby každý z připravovaných závodů byl na té nejvyšší možné úrovni, proto v současné chvíli dolaďujeme poslední detaily.

Organizační tým společnosti Petr Čech Sport ve spolupráci s pořadateli jednotlivých akcí a nepostradatelnými partnery seriálu se dívají dopředu. A protože letošní rok vnímáme ze všech možných úhlů jako unikátní, chystáme pro vás spoustu novinek, se kterými stávající i nové fanoušky kol brzy seznámíme prostřednictvím stránek seriálu www.kolopro.cz a Facebooku KPŽ.

Do té doby vám děkujeme za přízeň a těšíme se na viděnou na startu!
Váš organizační tým seriálu Kolo pro život.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé