TEST & EXPO 2018

Autor

Třetí ročník cyklistické akce, která láká návštěvníky na nejkomplexnější program u nás, se uskuteční už za tři týdny a doprovodí ji 10. podnik seriálu Kolo pro život – Vysočina Arena Tour České spořitelny a další závod Gravel Blinduro.

TEST & EXPO 2018

Již třetí ročník cyklistického veletrhu Test Expo se opět koná v kraji Vysočina, ve Vysočina Areně, mediálním partnerem je rádio Vysočina. Vysočina je prostě fenomén, vždyť i kvalitní tvrdý salám se tak jmenuje :)  V souladu s celosvětovým trendem posunu termínů cyklistických veletrhů, ale pořadatelé po dvou letech změnili datum akce. Termín konání byl nově stanoven hned čtyři týdny po Eurobiku na 10. - 12. srpna 2018. Důvod je jasný. Srpnový termín je ideální pro kontraktační výstavu, produktové prezentace, testování kol, sportovní vyžití i zábavu pro obchodníky a koncové zákazníky.

Od pátečního odpoledne, přes sobotu a neděli, přiláká cyklistický veletrh opravdu našlapaným programem určeným aktivním cyklistům, teoretikům i dalším zájemcům. V loňském roce si v rámci akce otestovalo kolo či elektrokolo více jak 700 zájemců. Další stovky velkých i malých návštěvníků přivedou závody seriálu Kolo pro život, 400 - 500 cyklistů je letos očekáváno v sobotu odpoledne v rámci charitativní cyklojízdy ŽĎÁRÁCI NA KOLECH DĚTEM.  Celkem se o víkendu očekává 6 000 návštěvníků Vysočina Areny, které určitě potěší, že parkování a vstupné je zdarma.

Novým a dominantním partnerem letošního ročníku veletrhu je značka SHIMANO. Její účast bude okořeněná několika každodenními přednáškami o výhodách, technických parametrech a dalších zajímavostech z oblasti ELEKTROKOL pro širokou veřejnost. Koho zaujmou přednášky na otevřeném podiu, může využít pozvání zástupců Shimana do přednáškového sálu, kde se dozví více detailů z videí a prezentací. Přednášky bude probíhat od pátečního odpoledne až do neděle (10. – 12. 8. 2018). V expozici Shimano budou možné si elektrokola také osahat a otestovat.

PROGRAM TEST & EXPO 2018

Pátek – neděle

  • Výstava jízdních kol, komponentů a příslušenství. Testování kol. Představení produktů a zajímavé rozhovory s osobnostmi na podiu TEST & EXPO.
  • Chlapi v akci. Tradiční oblíbená servisní sekce vystavujících značek. Mechanici zde rádi připraví vaše kola na víkendové závody a vyjížďky.
  • V sobotu i neděli bude k dispozici bezplatná úschovna jízdních kol v sekci TEST & EXPO.
  • Představení historických dresin a kuriózních kol s možností otestovat vybrané modely.

Sobota

Neděle

  • Letos poprvé organizujeme jednu ze zastávek účastníků hromadné charitativní cyklojízdy: NA KOLE DĚTEM ŽĎÁRSKÝMI VRCHY. ve Vysočina Areně. Očekává se až 500 účastníků.
  • Dětské závody na horských kolech ČT :D Junior Trophy, na trasách v bezprostřední blízkosti Areny se letos jedou ve dvou disciplínách jako mistrovský závod.
  • Druhý ročník Gravel Blinduro Vysočina, 50 km závod na gravel bikách i standardních horských kolech.
  • KPŽ - Fitness jízda pro rodiče, děti, kamarády, pohodáře a všechny ty, co jezdí na kole pro radost a nehoní se za výsledky. (Trasa D)
  • Nezávodní vyjížďka na elektrokolech pro širokou veřejnost bez věkového a výkonnostního omezení. Půjčte si u nás kolo a zkuste to!

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé