Tým Česká spořitelna - Accolade se chystá na první starty

Autor

Období přípravy na novou cyklistickou sezónu už pomalu končí i pro nejúspěšnější tým seriálu KPŽ, Česká spořitelna – Accolade cycling team. Blíží se starty prvních zahraničních závodů.

Tým Česká spořitelna - Accolade se chystá na první starty

Formace „Spořky“ se v těchto dnech chystá pod vedením Radima Kořínka na letošní první starty. Lídři, týmu, dvojice Matouš Ulman a Tomáš Višňovský spolu překvapivě odjedou do Jihoafrické republiky, aby pokořili slavný etapový závod dvojic Cape Epic. Tomáš Višňovský v tomto extrémně náročném závodě startoval už v roce 2017, takže ví, co ho čeká, pro Matouše to bude premiéra. Oba borce doprovodí na černý kontinent trojice realizačního týmu. Závod startuje 17. března v Cape Townu prologem, následovat bude 8 těžkých etap. S průběhem jednotlivých etap vás budeme pravidelně informovat krátkými reporty.

Tomáš Višňovský na Kanárských ostrovech letos zůstal hned několik týdnů….v přípravě si pobyt zpříjemnil s borci silničního world tour týmu Bora - Hansgrohe společně s nimi bydlel 3 týdny.

Filip Rydval se dostal do sestavy po parádní sezóně v dresu Alltrainingu.cz . Do závodní sezóny naskočí až začátkem dubna v Chorvatské Pule.

Zbytek týmu ještě příští měsíc věnuje přípravě na slunné Mallorce a pak společně všichni odstartují na dvou závodech v chorvatské Pule. Prvního závodu 20. ročníku seriálu Kolo pro život, Praha – Karlštejn Tour České spořitelny se 27. dubna zúčastní kompletní tým.

Z předešlých sezón bude rozhodně co obhajovat a v nové sestavě to bude určitě zase něco nového. 

Držte klukům palce!

Tereza Neumanová - letos bude kombinovat silniční závody s MTB. určitě velmi příjemné oživení v ženském pelotonu. Na fotcgrafii je ještě v dresu 2018. 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé