V Lawi představili novou produktovou řadu MAESTRO

Autor

Dlouholetý partner seriálu Kolo pro život, společnost na výrobu sportovního oblečení LAWI, před nedávnem představila kolekci oblečení MAESTRO.  Ta se neliší pouze svým designem, ale každý kousek oblečení je produktová novinka.

V Lawi představili novou produktovou řadu MAESTRO

Se zpracováním kraťasů si ve vývoji hodně hráli a testovali je dva roky, než je pustili do prodeje. V čem se kraťasy liší? Zásadní je umístění jednotlivých švů tak, aby maximálně respektovaly komfort při šlapání. Novinkou je také materiál, který má jednak kompresní schopnost, současně povrchovou vodoodpudivou úpravu a přesto dokonale dýchá. V kalhotách je našitá výstélka nesoucí název GT+, její vzdušnost je daná tím, že je pouze šitá a nikde lepená. Pohodlí zabezpečí guma ve výstélkovém molitanu, která se postará o stálou vzdušnost v jednotlivých vzduchových komůrkách. Třešničkou na dortu je zpracování laclu, který je jen z lehké široké gumy.

Dres reaguje na trendy, které se v současnosti nosí. AERO rukávy s řádkovým profilem jsou dnes velmi žádaným zbožím a právě tyto rukávy zdobí dres MAESTRO. U tohoto dresu se výrobce rozhodl jen pro nízký límeček, který dává pocit maximální volnosti při maximální vypětí. Tato kolekce je určena pro špičkové závodníky s atletickou postavou. Můžete počítat s tím, že dres přizná každou křivku sportovce.

Kolekci pak výrobce doplňuje o speciálně střižené návleky na ruce a nohy nebo super letní ponožky s certifikaci MERYL od společnosti Skinlife.  V zakázkové výrobě je tato kolekce rozšířena o závodní kombinézu. Kolekce MAESTRO je k dostání na e-shopu LAWI nebo jí můžete doplnit vlastním designem v zakázkové výrobě.  

Mrkněte také na představení produktové řady MAESTRO na videu ZDE

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé