Ve Znojmě si královsky odpočinete v PREMIUM HOTELU****

Autor

Nejeden účastník seriálu Kolo pro život, který zavítal na oblíbený závod právě do Znojma, využil skvělých služeb čtyřhvězdičkového hotelu. S klidným svědomím ho můžeme všem vřele doporučit.

Ve Znojmě si královsky odpočinete v PREMIUM HOTELU****

Přijíždíte-li do krásného historického města na jihu Moravy pracovně, nebo jako turista, rozhodně očekávejte profesionální služby a královský odpočinek. Hotel nabízejí svým hostům maximální komfort a pohodlí. Těšit se můžete i na chutné speciality české a mezinárodní kuchyně v hotelové restauraci, nebo na výběr nejlepších vín od místních vinařů.

Zmodernizované wellness centrum a nový saunový svět (finská, parní, infra sauna + ochlazovací bazének a odpočinková místnost s terasou) zajistí výbornou relaxaci po jakémkoliv sportovním výkonu. Na své si přijdou i milovníci masáží, zábalů a koupelí. Pro ty je připravena pestrá nabídka procedur, které po bikerském závodě určitě přijdou vhod. K dispozici je i plnohodnotně vybavená posilovna.

Majitel hotelu Radim Novotný je vášnivý cyklista a pravidelný účastník seriálu Kolo pro život a stejně jako jeho týmoví kolegové, mají i hoteloví hosté k dispozici velkou, bezpečnou kolárnu pod kamerami a zámkovým systémem, včetně možnosti mytí a provedení základního servisu. Využití hotelových služeb jako půjčení kol (po předchozí domluvě) je jistě dalším benefitem.

Pro hosty je připraveno celkem 76 moderních, plně klimatizovaných a vkusně zařízených pokojů. Samozřejmostí je dobře zásobený minibar, HD televize s českými i zahraničními programy a v případě PREMIUM HOTELU originálně řešená koupelna. Kromě ubytování v pokojích typu COMFORT jsou připraveny také pokoje PREMIUM, nebo i pokoj s bezbariérovým přístupem. V ceně ubytování jsou bohaté snídaně formou bufetu a připojení k internetu přes stabilní rychlou Wi-Fi.

Koná se zde celá řada úspěšně realizovaných firemních akcí, konferencí, seminářů s kompletním zajištěním cateringu i doprovodného programu. Nechybí moderní konferenční prostory a za speciální pozornost určitě stojí stylový vinný sklep "U krále Jana" s křížovou klenbou přímo pod hotelem (až pro 120 osob). Vinný sklep je nejstarší částí hotelu, jehož základní kámen byl položen 1. 5. 1936. Je ideálním místem pro konání nezapomenutelných firemních akcí a večírků. Za tónů cimbálové muziky, ochutnáte s přáteli či kolegy skvělá vína a pohostinnost jižní Moravy. Věříme, že se vám ani nebude chtít odejít.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé