Vrchařská prémie hotelu PREMIUM**** Znojmo rozdělí mezi nejlepší závodníky a závodnice 9.000 Kč!

Autor

V prvních ročnících si možná někteří závodníci mohli povzdychnout, že Znojmo Burčák Tour nemá žádné větší kopce nebo alespoň zajímavá převýšení. Už loni ale bylo všechno jinak a letos jedeme na stejné vlně…

Vrchařská prémie hotelu PREMIUM**** Znojmo rozdělí mezi nejlepší závodníky a závodnice 9.000 Kč!

Ve spolupráci se znojemským hotelem pořadatelé připravili na trase B skvělou „vzpruhu“. Na 33. kilometru u Jaroslavic zařadili vrchařskou prémii PREMIUM Hotelu. O celkovou částku 9.000 Kč si to rozdají první nejrychlejší tři bikeři a dále nejrychlejší trojlístek žen na tomto kopci. V esíčku na nečekaně prudkém kopci, příznačně nazvaném pořadateli „Střecha“, se proto těšte na průjezdní bránu s mezičasem!

Znojmo a kopec jako střecha. Tady to začíná. Paráda, co říkáte? 

NA ZÁKLADĚ POŘADÍ Z PRŮJEZDNÍ BRÁNY BUDOU PRÉMIE ROZDĚLENY NÁSLEDOVNĚ: Nejvyšší peněžitou prémii pochopitelně získají ti nejrychlejší, ale letos také odměníme nejrychlejší ŽENY na tomto kopci! Každá závodnice totiž získá rovnou tisícovku!

  1. MÍSTO / 3.000 Kč
  2. MÍSTO / 2.000 Kč
  3. MÍSTO / 1.000 Kč

---------------------------

  1. ŽENA na Střeše / 1.000 Kč
  2. ŽENA na Střeše / 1.000 Kč
  3. ŽENA na Střeše / 1.000 Kč 

Na odpoledním slavnostním programu bude tato speciální vrchařská prémie vyhlášena! Ti nejlepší obdrží předávací šeky ve vybojovaných hodnotách, které si ten den mohou proměnit za peněžitou výhru přímo na recepci hotelu (PREMIUM HOTEL, Pražská 100, Znojmo – pro více informací navštivte prosím webové stránky: www.premiumhotel.cz).

Výherci tedy mohou osobně zhodnotit výsledek rozsáhlé rekonstrukce celého hotelu z loňského roku. Letos bylo navíc nově zrenovované i wellness centrum s bazénem, vířivkou a parní saunou a na podzimní sezónu bude připraven k i nový saunový svět. Skvělou atmosféru pak dotváří příjemné prostředí lobby baru či hotelové restaurace a vinného sklepa U krále Jana přímo pod hotelem.

„Nově zrekonstruovaný, čtyřhvězdičkový PREMIUM HOTEL**** ZNOJMO je hrdým partnerem znojemského závodu Kolo pro život, a proto bylo přirozené nabídnout tuto atraktivní motivaci i letos závodníků k vyburcování pro co nejlepší výkon na tomto kopci. Samozřejmě jsme také chtěli i ženám dát zajímavou šanci vyhrát vrchařskou prémii. Přejeme všem účastníkům skvělé výkony, hlavně silné nohy, radost z jízdy, a především úspěšný dojezd ve zdraví do cíle!“ sdělil Radim Novotný, majitel hotelu.

 

Foto: Jary Novák, archiv PREMIUM Hotelu

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest