Vrchlabí – Špindl Tour Škoda Auto se neuskuteční

Autor

Po nádherné akci v Ralsku pro vás máme naši milí bikeři jednu smutnou zprávu. Letošní sportovní sezona je plná změn a řešení na poslední chvíli. Od dnešního dne platí v ČR po dobu 30 dní nouzový stav a v tomto období neumožňují vládní nařízení a pravidla uskutečnění akce našeho formátu.

Vrchlabí – Špindl Tour Škoda Auto se neuskuteční

Plánovaná 14. akce letošní sezony Kola pro život, Vrchlabí – Špindl Tour Škoda Auto se v plánovaném termínu 17. října neuskuteční. Akce neproběhne ani v jiném náhradním termínu. Do poslední chvíle jsme konzultovali, vymýšleli, radili se, ale o víkendu jsme se rozhodli pro finální zamítavé stanovisko. Jsme přesvědčeni, že sportovat se musí. A to i v době covidu. Nouzový stav však jasně vyjadřuje situaci, která v naší zemi není příznivá. Čím dříve se situace uklidní, tím dříve se zbavíme omezení a budeme opět fungovat normálně.

Zrušení akce neznamená, že o nás neuslyšíte. Věříme, že budeme schopni uspořádat stylové zakončení letošní sezony a to konkrétně v sobotu 7. listopadu v pražském Ski & Bike Centrum Radotín. Sportovní program chceme doplnit o již tradiční Finálový večer. O formátu akce, startovném, kapacitách a průběhu vás budeme včas informovat.

Těžko můžeme slovně vyjádřit, jak moc jsme pyšní a hrdí na to, že i v této době jsme skoro 13 víkendů bez přestávky trávili společně s vámi na Kole pro život. Děkujeme za důvěru.

Celý tým KPŽ

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest