Výroční magazín KPŽ

Autor

Jubilejní 20. sezona přinese účastníkům a fanouškům seriálu Kolo pro život mnoho zajímavých novinek. Jednou z nich je speciální vydání Výročního magazínu Kolo pro život, který nahradí dříve vydávaný Katalog Kolo pro život.

Výroční magazín KPŽ

Zpracování doposud vydávaných tištěných katalogů nabízelo zájemcům na svých stránkách především detailní propozice a informace k jednotlivým podnikům a službám KPŽ dané sezóny. Ne vše, co bylo v době uzávěrky „Katalogů“ aktuální, platilo během celé sezóny, některé časové údaje i mapky tras bylo třeba před závody změnit… Naštěstí nové technologie posouvají naše životy velmi rychlým tempem vpřed a díky nejnovějším komunikačním kanálům a internetu je možné přinášet důležité informace „live“ a v aktuální podobě modernější formou. Veškeré potřebné informace k závodům seriálu Kolo pro život 2019 nyní fanoušci najdou v ucelených kartách závodů na webových stránkách seriálu www.kolopro.cz a především také v novém komunikačním mediu: Chatbot Kola pro život. Ten v letošním roce odstartuje svoji hlavní úlohu v oblasti poskytování informací všem účastníkům a fanouškům naší série. (Více o platformě Chatbot jsme psali v článku ZDE).

Organizační tým díky tomuto faktu dostal unikátní možnost nabídnout bikerům a bikerkám, kteří fandí seriálu Kolo pro život dlouhodobě, ale i těm, kteří se chystají na některou z tras seriálu poprvé, něco speciálního: Výroční magazín seriálu Kolo pro život k jubilejní dvacáté sezóně. Na 36 stranách, tištěných na kvalitním křídovém papíru, se seznámíte formou poutavých rozhovorů s několika významnými osobnostmi, které mají ke KPŽ dlouhodobě blízko i s dalšími velkými sportovními jmény, jejichž nositelé byli během uplynulých let k vidění na startu. Nechybí dvoustrana historického zavzpomínání, pozvánky na letošní závody oficiální i partnerské termínovky a upoutávka na novinky letošní sezóny i představení skvělých služeb pro závodníky, kterými se KPŽ může dlouhodobě pyšnit.

Výroční magazín bude k zakoupení za 49 Kč na všech 15 podnicích seriálu Kolo pro život 2019 na stánku Boutique KPŽ v zázemí akcí.

Už dnes si můžete časopis prohlédnout a pročíst také na webových stránkách KPŽ v sekci 20 let ZDE.

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Lesy ČR
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria Tourism
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiCNC
Impuls
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS
Marketingový partnerSport Invest