Využijte slevy na startovném KPŽ 2019

Autor

Blíží se start prvních podniků Kolo pro život 2019. Přihlaste se do závodů on-line včas nebo si pořiďte některou z výhodných permanentek Bike For Life 2019. Ušetříte!

Využijte slevy na startovném KPŽ 2019

Na všech závodech seriálu Kolo pro život 2019 můžete využít koncept permanentních slev na startovném. Elektronické nepřenosné permanentky Bike For Life 2019 platí pro sezónu 2019 na konkrétní jméno a nevztahují se na partnerské závody KPŽ 2019.  Permanentku BFL 2+1 nelze uplatnit na trasu A a OBR v rámci závodu Bikemaraton Drásal České spořitelny 2019 a na partnerských závodech.

Další možností jak ušetřit na startovném je včasné přihlášení a zaplacení startovného předem přes on-line registraci na webu KPŽ. Tímto způsobem můžete šetřit až 200 Kč, pokud se přihlásite nejpozději 4 týdny před datem konání konkrétního závodu! Navíc prvních 160 klientů, kteří k on-line úhradě využijí internetové bankovnictví České spořitelny Platba 24, získají slevu 99 Kč.

Koncept permanentních slev

BFL GOLD = startovné zdarma na 15 závodů seriálu KPŽ 2019. (na dvoudenní akci v Novém Městě na Moravě zdarma startovné na sobotní i nedělní závody). Majitel permanentky má nárok na jedno tričko Kolo pro život 2019 zdarma.


Cena: 6.590 Kč

BFL GOLD Happy Biker Platí stejné podmínky jako u BFL GOLD + úrazové pojištění od Kooperativy v hodnotě 30 Kč na každý závod KPŽ 2019.


Cena: 7.040 Kč

BFL 2+1 = startovné zdarma na 3 vybrané závody seriálu KPŽ 2019. Počet nákupů permanentky není omezen, můžete ji během sezóny zakoupit opakovaně na jednu registraci.


Cena 1.560 Kč

BFL 2+1 Happy Biker Platí stejné podmínky jako u BFL 2+1  + úrazové pojištění od Kooperativy v hodnotě 30 Kč na závod.


Cena: 1.650 Kč

BFL Junior 3, 4, 5 = startovné zdarma na 3, 4, nebo 5 vybraných dětských závodů ČT : D Junior Trophy seriálu KPŽ 2019. Počet nákupů této permanentky není omezen, můžete ji zakoupit opakovaně na jednu registraci. Nemusíte platit startovné na každý závod zvlášť.


Cena:  300, 400, 500 Kč

Jak si elektronickou permanentku BFL pořídit? Permanentky BFL objednáte přes vaši registraci na www.kolopro.cz.  Po úhradě vám bude přidělen odpovídající status a můžete se přihlásit na vybrané závody. POZOR! Na závody se hlaste až po připsání permanentky na váš profil. Nevyčerpané závody nelze převést do dalšího ročníku. 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé