Známe vítězky ze Znojma!

Autor

Tradičním, štědrým a cyklistikou nadšeným partnerem oblíbeného závodu Znojmo Burčák Tour Kooperativy je společnost „efko“. Společnost specializující se na prvotřídní sladkokyselé okurky a další zeleninu a ovoce ve skle nenechá účastníky a medailisty závodu ani letos ve štychu! Na prezenci, na trati ani na stupních…

Známe vítězky ze Znojma!

Už jen ta představa!
Nádherná krajina jižní Moravy, pole plná okurek, vinohrady, lány obilí. Pracovití, úžasní a nezdolní lidé. Všechno v pohybu. Někdo sklízí a zavařuje okurky, někdo dře na horském kole. Každý má svou metu, svůj boj, své soupeře, své představy o smysluplně stráveném dni…

A máme tu absolutní vítězky ročníku 2019! Žádné překvapení, vítězky jsou zelené, krásné a křupavé: efko Delikates okurky! Jsou zdejší, vyrostly na jižní Moravě, mají v sobě tradici tuzemské sladkokyselé chuti. Letos to ale byl boj do posledního metru. Okurky „efko“ nezískaly všechny medaile! Jsou tu totiž stejně zapálení a cílevědomí soupeři, proto nelze usnout na vavřínech ani na hořčičném semínku :)

Soutěž Královská okurka ZNOJMO je soutěž tuzemských výrobců nakládaných okurek, kteří dodávají své výrobky na trh České republiky. Cílem soutěže je pomoci spotřebitelům v orientaci na trhu zpracovaných okurek. Soutěž probíhá pod záštitou Města Znojma, Znojemské Besedy a zúčastněných výrobců zpracovaných okurek napříč celou Českou republikou.

Znojmo, víno a okurky k sobě prostě patří, stejně jako si počátkem září společně notují Znojmo a Kolo pro život s bikerskou Burčák Tour. Na start 6. ročníku znojemského podniku pro amatérské cyklisty se postaví i několik pracovníků společnosti efko, tedy medailistů soutěže Královská okurka ZNOJMO. Skvělou zprávou pro všechny závodníky ale je, že okurky s medailí letos vyhraje úplně každý účastník! Kdo tu jel v posledních letech, jistě si vzpomíná na křupavý zážitek a nečekaný dárek. A to není všechno, pokroutky od „efka“ převezmou na stupních medailisté i nejúspěšnější soutěžící doplňkových soutěží Znojmo Burčák Tour Kooperativy.

 

Tak dobrou chuť od efkocz.cz a šťastnou cestu vinohrady. Vítězem je každý, kdo dojede do cíle!

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé