Znojmo Burčák Tour v televizi

Autor

Chcete si připomenout skvělou atmosféru na startu, na trasách, občerstvovačkách i v cíli letošního znojemského závodu KPŽ? Připomeňte si výkony velkých i malých bikerů prostřednictvím reportáže České televize dnes a zítra na programu ČT Sport.

Znojmo Burčák Tour v televizi

 

Generální mediální partner seriálu Kolo pro život 2018, Česká televize, připravila pro všechny příznivce horských kol a seriálu Kolo pro život krátkou a dlouhou variantu reportáže z 13. podniku 19. ročníku KPŽ, Znojmo Burčák Tour Kooperativy, který se konal uplynulou sobotu 8. září ve městě okurek, vína, burčáku a historických památek.

5. ročník nejoblíbenějšího závodu seriálu Kolo pro život letos zaznamenal historický rekord účasti v rámci všech odjetých ročníků seriálu Kolo pro život od roku 2000. Obrovský podíl na popularitě akce mají místní pořadatelé, Jihomoravský kraj, město Znojmo, všichni štědří partneři v čele s titulárním partnerem závodu, pojišťovnou Kooperativa a společností Efko stovka místních dobrovolníků. Během 5 let se jim podařilo vytvořit bikerský závod s neopakovatelně pohodovou a radostnou atmosférou. Právě pohodu a dobrou náladu všech zúčastněných se podařilo zachytit reportérům a kameramanům České televize a nyní máte možnost si sportovně společenský den opět připomenout v televizní reportáži. Nebudou chybět rozhovory na startu i v cíli, výhledy do vinic a prosluněného kraje, fantastické výkony dětí i závodníků na trase B a C i radost pohodářů a rodinek na nezávodní vyjížďce Fitness jízdy.

Vysílací časy reportáží ze závodu Znojmo Burčák Tour Kooperativy 2018 na programu ČT Sport:

Čtvrtek   13. 9. 2018,  13:10 – 10 minutový záznam
Pátek      14. 9. 2018,  14:35 – 20 minutový záznam
Sobota    15. 9. 2018   05:35 - 20 minutová repríza

Nestihnete premiéry? Pak se může stejně jako na všechny ostatní reportáže ze závodů KPŽ 2018 podívat ze záznamu na ivysílání České televize ZDE.

Foto: Martin Půlpán, Miloš Lubas

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé