ZP MV ČR – hrdý partner Kola pro život!

Autor

Od závodu Trans Brdy s 211 jste si jistě všimli zvýšené koncentrace modré a bílé barvy na webu projektu a zejména pak na všech závodech Kola pro život. Důvod je prostý – spolehlivé partnerství úspěšného projektu Kola pro život a spolehlivý partner v péči o vaše zdraví, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky, zkráceně ZP MV ČR.

ZP MV ČR – hrdý partner Kola pro život!

Největší zaměstnanecká zdravotní pojišťovna, označena číslovkou „211“, se jako partner účastní sportovních akcí pro celé rodiny na území České republiky. I z toho je patrné, že hlavním cílem „211“ je podpořit její klienty v zájmu o prevenci a zdravý životní styl. I proto je mottem pojišťovny, která má dnes již přes 1.300.000 klientů, „Zdraví jako vášeň“.

Všem klientům nabízí „211“ lákavé bonusy z fondu prevence a obecně má velký zájem na péči o jejich zdraví. Tato stabilní organizace se podílí na nejrůznějších akcích v oblasti zdravého životního stylu jako partner nebo přímo jako organizátor.

V neposlední řadě ZP MV ČR klade důraz na nejrůznější edukativní programy v rámci zdravé výživy, ústní hygieny nebo třeba první pomoci. Co je pro klienty „211“ velkou výhodou? Jistě široká nabídka slev a výhod na produkty a služby obchodních partnerů. Klienti mohou využít zajímavé slevy na pohybové aktivity, relaxaci, kosmetické přípravky či zdravotnické prostředky a mnoho dalšího. Sleva na startovném je klientům ZP MV ČR k dispozici i v rámci Kola pro život. Na svých klientech jí jednoduše záleží.

I na dalších závodech KPŽ 2020 se můžete na ZP MV ČR těšit.

Vše důležité najdete na webu www.211.cz

Děkujeme, že vás máme!

Tým Kola pro život

 

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé