Zpátky do Mlýnice s Českou televizí

Autor

Jedinečnou atmosféru v slavném oderském kopci si určitě budou chtít připomenout nejen přímí účastníci letošní Oderské Mlýnice České spořitelny, ale všichni příznivci horské cyklistiky. Příležitost se nabízí při premiérách reportáží České televize na programu ČT Sport dnes dopoledne a zítra ráno.

Zpátky do Mlýnice s Českou televizí

Generální mediální partner seriálu Kolo pro život 2018, Česká televize, připravila pro všechny velké i malé příznivce horských kol a seriálu Kolo pro život krátkou a dlouhou variantu reportáže ze 14. podniku 19. ročníku KPŽ, Oderská Mlýnice České spořitelny, který se konal uplynulou sobotu 22. září v Klokočůvku u Oder.

Oblíbený závod a stálice seriálu Kolo pro život je součástí série od jejího 2. ročníku. Letos tedy slavil 18. narozeniny a byla to oslava bujará, sjelo se spousta gratulantů, nechybělo dobré jídlo a pití. Když se k tomu přičte na zdejší poměry výborné počasí bez deště, skvělé výkony dospělých i dětí a nej nej fanouškovská atmosféra, nemohly se reportáže z předposledního závodu letošní termínovky KPŽ nepovést. Výsledek můžete posoudit sami na programu ČT Sport.

Vysílací časy reportáží ze závodu Oderská Mlýnice České spořitelny 2018 na programu ČT Sport: 

Čtvrtek  27. 9. 2018,  11:30 – 10 minutový záznam
Pátek      28. 9. 2018,   9:05 – 20 minutový záznam

Nestihnete premiéry? Pak se může stejně jako na všechny ostatní reportáže ze závodů KPŽ 2018 podívat ze záznamu na ivysílání České televize ZDE.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé