Nezapomeňte o Vánocích na vaše malé cyklisty

Autor

Dárky jsou hlavně pro děti, a tady máte pár originálních nápadů, co by se vašim malým cyklistům mohlo pod stromečkem líbit. Dejte nám pak vědět, s čím jste měli úspěch.

Nezapomeňte o Vánocích na vaše malé cyklisty

Reflexní nálepky

Není jednodušší cesty, jak zlepšit viditelnost vašeho malého cyklisty, než pomocí vysoce kvalitních reflexních nálepek, které se budou skvěle vyjímat na rámu nebo i na drátech, tzv. špicích ve výpletu kol. Existuje mnoho variant nálepek podle místa, kam se mají umístit. Můžete také vybírat z různých tematických celků. Výrobcem je německá značka Reflective Berlin, takže o kvalitu nemusíte mít obavy.

Dětské tretry

Chcete-li dětem nabídnout lepší kontrolu nad jejich kolem nebo chcete, aby si už začaly zvykat na pořádné ježdění na kole, jsou tretry tou nejlepší volbou. Mladí jezdci a jezdkyně získají jistotu ve sjezdech a na specifika nášlapných pedálů si v útlém věku rychle zvyknou. Ještě víc vám ale poděkují, když jim nezapomenete úplně povolit vypínací sílu pedálů.

Roztomilý zvonek na kolo a pomoc ohroženým zvířatům

Dárek, kterým uděláte radost všem cyklistům včetně těch nejmenších. Koupí tohoto zvonku zároveň přispějete Světovému fondu na ochranu přírody (WWF) na ochranu toho živočišného druhu, který zvonek představuje.

Oblečení pro parádu i na kole

Není lepší pocit než mít správně padnoucí funkční sportovní oblečení, které vašim dětem umožní volnost pohybu. Elegantní dívčí dres nebo chlapecký freeridový s dlouhým rukávem? Německá Maloja nabízí obojí. Měkký dárek tentokrát bude mít úspěch.


Ideální dětské kolo

Pokud vám dětská kola přijdou zbytečně těžká nebo se vám nechce čistit a mazat řetěz, je toto kolo skvělou volbou pro začínající cyklisty. Místo řetězu má řemen, který je bezúdržbový. Celé kolo váží 5,5 kg, takže ani vy se tolik nenadřete při přenášení kola.

 

Plakát se superhrdiny

Takovou výzdobu by si ve svém dětském pokoji přál snad každý z nás. Pro Cycling Trumps nabízí kromě tohoto plakátu vítězů roku 2019 i hrací karty se závodníky dnešního pelotonu či profily jednotlivých jezdců nebo nejslavnějších stoupání. Všechny cyklistické postavičky jsou znázorněny pomocí jednoduchých obrázků doplněných atributem typickým pro daného jezdce.

Další kousek do šatníku

Jak dát najevo, že kolo je středobodem vesmíru vašeho dítěte? Chodit do školy v dresu a tretrách by se neslušelo, ale tato belgická značka šije casual oblečení i pro ty nejmenší cyklisty, v nabídce mají i oblečení pro miminka. Dárek tak určitě bude ze srdce – ze srdce cyklistiky, kam Belgie určitě patří.

Výlet do Bikeparku či Trailcentra

Skvělý dárek nemusí být materiální, právě naopak! Zažijte se svými dětmi něco nového a vezměte je užít si zábavu do nejbližšího trailcentra či bikeparku. Uvidíte, že jim brzy přestanete stačit, a pokud budou nadšení, dá se vyjet i za hranice, například do Alp. Bikeparky jsou tam velké a každý si v nich přijde na své. Proč nespojit cyklistiku s poznáváním jiných krajů? S pomocí této mapy můžete naplánovat velké dobrodružství.

Foto: © Pinkbike.com

 Text: We Love Cycling

11 vánočních dárků pro cyklisty, které potěší a nenabourají váš rozpočet
Autor

Možná vám myšlenky na Vánoce vzhledem k nezvykle přívětivému podzimnímu počasí přijdou jako hodně předčasné, ale věřte nevěřte, blíží se kvapem a nezadržitelně. A mít pár dárků už s předstihem připravených, to může být dokonalým opatřením před vánočním stresem. Připravili jsme pro vás několik tipů levných vánočních dárků pro cyklisty, které potěší, ale přitom nijak zásadně nezatíží vaši peněženku ani nenabourají váš rozpočet.

Pokračovat ve čtení

WeLoveCycling

Autor WeLoveCycling

WeLoveCycling.cz je online magazín, který Vám přináší zajímavé příběhy nejen ze světa cyklistiky. 

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé