Postavte tým a jezděte Do práce na kole

Autor

Co takhle v květnu nechat auto doma a spolu s kolegy či rodinou šlapat do práce nebo do školy na kole? Tuhle výzvu loni přijalo 13 000 lidí ve 33 městech po celé republice. V soutěži Do práce na kolenakonec nejpravidelněji jezdili v Krnově a mezi profesemi byli nejpilnější účetní, lékárníci a personalisté. Jdete do toho, ale nebaví vás jenom kolo? Nevadí, můžete jezdit také na koloběžkách, prkýnkách, chodit nebo běhat. Registrovat se můžete už od 1. března na webu dopracenakole.cz.

Postavte tým a jezděte Do práce na kole

Nebojte, Do práce na kole není žádný závod pro vysportované jedince v dresech. Naopak, akce je určená pro nejširší veřejnost a jde hlavně o v pravidelnost. Soutěžit můžete i sami, ale mnohem větší zábava je v týmech, kdy musíte táhnout za jeden provaz. Minimálně si odnesete lepší kondici, dobrý pocit ze sebe sama, zážitky s kolegy a originální tričko z biobavlny. Když zabodujete, tak i stylová kola, outdoorové zájezdy, cyklovýbavu a mnoho dalších cen. V Praze i v dalších městech na vás čekají speciální akce jako snídaně zdarma nebo volné vstupy na sport, relax či kulturu.

Letošní motto soutěže, jejímiž tvářemi jsou herci divadla VOSTO5, zní: „Zachraň město!” Proč? Více lidí na kolech totiž znamená zdravější města - čistší vzduch i více místa v ulicích. A to je hlavním cílem Do práce na kole. Pojeďte v tom s námi!

Chcete do soutěže zapojit svou firmu nebo instituci? Napište na kontakt@dopracenakole.cz. Můžete vyhrát i v kategorii Cyklozaměstnavatel roku.

Více na www.dopracenakole.cz nebo facebook.com/dopracenakole.
Do práce na kole pořádá spolek Auto*Mat a místní organizátoři.

 

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé