Buď součástí vyjížděk Kolo pro život!

Autor

I v letošním roce organizátoři Kolo pro život chystají vyjížďky před jednotlivými akcemi. Vyjížďky se pravidelně uskutečňovaly i v předchozích letech. Pro nadcházející 22. ročník ovšem dostanou speciální řád – proběhnou vždy v pátek odpoledne před danou akcí a o jejich celkovou podobu se postará celý tým Active Tour.

Buď součástí vyjížděk Kolo pro život!

Cestovní kancelář Active Tour založili v roce 2016 Pavlína a Jiří Stránští, jejichž motivací bylo propojit cestování a aktivní životní styl. V rámci speciálních zájezdů tak mohou účastníci absolvovat širokou škálu sportovních i relaxačních aktivit – od jógy a otužování přes fotografické kurzy po cyklistické zájezdy. Právě cyklistické zkušenosti uplatní Jiří i při organizaci vyjížděk pro KPŽ. 

Páteční odpoledne před akcí se cyklističtí nadšenci potkají u prezence KPŽ a společně si projedou trať C či B. Jiří všechny účastníky vyjížďky upozorní, na jaká místa si dávat pozor, jak se vypořádat s nejtěžšími pasážemi a jak zajet trasu co nejlépe. Ke všem jednotlivým vyjížďkám vzniknou speciální facebookové události, kde budou zveřejněny konkrétní informace, včetně místa setkání i časového harmonogramu. 

Vyjížďka před akcí Hustopeče AGROTEC Tour ŠKODA AUTO, 21. května

První letošní vyjížďka se uskuteční v pátek 21. května!

V kolik?

Sraz v 17:30

Kde?

Potkáme se v místě KPŽ prezence. 

Jaká se pojede trať?

"Pojedeme trošku zkrácenou trasu C, to znamená začátek celý až po Kraví horu a pak nesjedeme dolů na Kobylí, ale pojedeme dál směr Horní Bojanovice. Tam bychom to pak už nejspíš  ukončili a vrátili se zpátky do Hustopečí. Vše záleží na domluvě"

Vláďa z Active Tour

 

Těšíme se na Vás! 

Tým Kolo pro život a Active Tour

Kompletní trasy, dětské závody i gravel v sobotu 22. května v Hustopečích
Autor

Cyklisté všech vyznání, zpozorněte! Kolo pro život nabírá na obrátkách a přesouvá se letos poprvé na Jižní Moravu, do krásných Hustopečí a areálu AGROTEC. Za dva týdny, v sobotu 22. května, pro vás budou připraveny trasy B, C, poprvé letos dětské závody NOVA Junior Trophy a také trať pro vyznavače gravelu, kterému se v našich aktivitách hodláme věnovat více a více. 

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé