Finálový večer KPŽ 2022

Autor

Přátelé, kamarádi, konec letošní 23. sezony se opět pomalu blíží. Zbývají nám poslední 3 zastávky, na kterých je možné ještě posbírat body a zabojovat tak o celkové umístění. Ať už se jedná o dětské, dospělé a nebo týmové soutěže, tak je stále o co bojovat.

Finálový večer KPŽ 2022

Ti nejlepší z vás pak budou patřičně oceněni a rádi bychom je pozvali na tradiční a velkolepý finálový večer. Jedná se o pomyslnou tečku za koncem sezony.

PRAKTICKÉ INFORMACE

Letos se Finálový večer bude konat ve vyzkoušených prostorách Centra pohybové medicíny na Chodově, v pátek 14. října. Stejně jako na závodech KPŽ, tak nejdříve budou vyhlášeni vítězové dětských kategoríí a následně dospělé a týmové soutěže. 

JAK ZJISTÍM, ŽE SE MOHU ZÚČASTNIT FINÁLOVÉHO VČERA? 

Těch, kterých se Finálový večer bude týkat, tak budou kontaktováni v týdnu po posledním závodě sezony - Ralsko MTB TOUR ŠKODA AUTO, které je na programu 1.10. Je to z toho důvodu, že do té doby se ve vybraných kategoríích může změnit pořadí. V pozvánce budou všechny potřebné informace ať už ohledně časového harmonogramu, moderátorů, tak také ohledně doprovodů. Vzhledem ke kapacitě uvolníme do prodeje pouze omezený počet vstupenek pro zájemce, kteří si účast "nevyjeli" v sezoně. 

OBČERSTVENÍ

Pro všechny bude připraveno občerstvení formou rautu, nealko nápoje a také něco sladkého na zub. A samozřejmě, že pro dospělé nebude chybět pivo či víno. 

Ještě nic není ztraceno a zamíchat s celkovým pořadí máte šanci na příklad tento víkend na Plzeňské MTB 50 Kooperativy. 

Kompletní pravidla seriálu včetně bodovací tabulky jsou k dostání ZDE

Tým KPŽ

Cyklistická show i zábava v prvotřídní kvalitě. Plzeňská MTB 50 Kooperativy čeká právě na vás
Autor

Milujete cyklistiku a poměřování sil s ostatními, zároveň byste ale chtěli strávit čas se svými nejbližšími a poskytnout vašim dětem maximální porci zábavy? Pak pro vás máme tip, který toto všechno nabízí. Důvodů ke spokojenosti však budete mít mnohem víc. V sobotu 10. září se koná další díl ze seriálu závodů Kolo pro život Plzeňská MTB 50 Kooperativy. Louky v bezprostřední blízkosti jednoho z nejstarších dochovaných kostelů na území Plzně sv. Jiří budou svědky akce, na kterou budete rádi vzpomínat hned z několika důvodů.

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé