Novým partnerem projektu Kolo pro život je společnost T-Mobile

Autor

Sportovní svět pomalu vyhlíží konec roku 2020, který byl náročnou výzvou pro organizátory i účastníky veškerých sportovních akcí. 

Novým partnerem projektu Kolo pro život je společnost T-Mobile

Také pro Kolo pro život, největší cyklistický seriál pro širokou veřejnost, se jednalo o rok plný nových výzev. A přestože se organizátoři museli vyrovnat s mnoha překážkami a několika vynucenými přestávkami, síla projektu i celé cyklistiky se naplno ukázala ve schopnosti přizpůsobit se novým podmínkám a nadále přinášet radost tisícům fanoušků po celé republice. „Mnohé jsme se naučili a v celkovém hodnocení roku 2020 jsme především díky skvělým účastníkům a partnerům spokojeni,” bilancuje Tomáš Pravenec z pořádající agentury Petr Čech Sport. „Vždy se však koukáme hlavně do budoucnosti. A z té jsem upřímně nadšen. Představili jsme kompletní termínový kalendář, startovné i možnosti permanentek. Spustili jsme nový web, již brzy fanouškům představíme další novinky včetně pokračování virtuálních závodů. Hlavně však mám obrovskou radost z příchodu nového partnera, kterým je společnost T-Mobile.” 

Společnost T-Mobile, která má na českém trhu téměř 6,2 milionu zákazníků, je integrovaným operátorem, který poskytuje svým zákazníkům hlasové, datové i kompletní ICT služby.

„Jsme hrdí, že se stáváme partnerem projektu Kolo pro život. Jeho více než dvacetiletá historie vytvořila silný odkaz pro celou naši společnost. T-Mobile sází na dlouhodobá partnerství, spolehlivost a kontinuitu. S projektem Kola pro život nás spojuje zaměření na širokou veřejnost a úsilí věnované kvalitě života každého jednotlivce,” uvedl k zahájení spolupráce Ladislav Báča, manažer značky a marketingové komunikace T-Mobile. „Chceme podpořit sportování a trávení volného času venku, rovnováhu mezi online a offline světem vnímáme jako základní pilíř zdravého životního stylu. Projekt Kola pro život nás oslovil svým pojetím cyklistiky jako ideální varianty času stráveného společně s rodinou, při které se pojí zábava, sport i starost o ochranu přírody.” 

Za organizační tým Petr Čech Sport potvrdil společné cíle ředitel komunikace Tomáš Pravenec. „Je pro nás obrovskou ctí, že společnost T-Mobile můžeme přivítat mezi partnery projektu. Jedná se o jednu z nejvýznamnějších společností na českém trhu a pevně věřím, že společně dokážeme Kolo pro život posunout opět na další kvalitativní úroveň.”

Zástupci T-Mobile budou od startu spolupráce klást speciální důraz na péči o samotné závodníky i jejich doprovod na jednotlivých akcích. „Chceme přinést další hodnotné benefity všem, kteří na podniky KPŽ dorazí. Právě proto jsme se stali partnery doprovodných aktivit zaměřených na rodiny s dětmi. Půjde například o Adventure park, zónu s pumptrackovou dráhou a profesionálními instruktory, kde budou kola k zapůjčení. Podpoříme také akci Kolo štěstí, které dává dospělým i dětským účastníkům, formou nevšední tomboly, možnost získat zajímavé ceny z prostředí cyklistiky nebo některé z našich technologických řešení. Osobně se nemůžu dočkat až na jaře odstartuje první závod a naše spolupráce, která doufám potěší co nejvíc cyklistických nadšenců. Jsme rádi, že nás uzavřené partnerství řadí k významným firmám na českém trhu, které podporují sport a aktivní životní styl široké veřejnosti.” uzavírá za T-Mobile Tereza Brejchová, specialistka sponzoringu a akcí.

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé