Přední značky CON-TEC a Fuji i na Kolo pro život

Autor

V rámci letošní sezony můžete na třech vybraných závodech, konkrétně v Berouně, Mladé Boleslavi a na tradičním závodě Drásal navštívit stánek známé značky cyklistických doplňků CON-TEC a renomovaného výrobce kvalitních kol Fuji. 

Přední značky CON-TEC a Fuji i na Kolo pro život

Návštěvníci stánků budou mít možnost prozkoumat širokou nabídku cyklistických doplňků od značky CON-TEC, která se vyznačuje svým důrazem na kvalitu a funkčnost. Od ergonomických rukojetí, přes pokročilé osvětlení, až po bezpečnostní cyklistické helmy – vše je navrženo s ohledem na potřeby cyklistů.

Velkým poutačem bude bezpochyby i prezentace kol značky Fuji, která se může pochlubit dlouholetou tradicí a inovacemi v cyklistice. Závodníci i fanoušci budou mít jedinečnou příležitost prohlédnout si nejen aktuální modely, ale také využít exkluzivní slevy nabízené přímo na místě. Slevy na vybraná kola Fuji mohou dosahovat až 40%.

Pro ty, kteří se nemohou zúčastnit osobně nebo si preferují vybrat v klidu domova, nabízíme možnost prohlédnout si aktuální nabídku ve slevě přímo na webu Fuji Bikes. Zde naleznete přehledně zobrazené modely, které jsou součástí akce, včetně všech důležitých informací o slevách a dostupnosti.

Těšíme se na vaši návštěvu na našem stánku v Berouně, Mladé Boleslavi a na Drásalu. Přijďte se inspirovat, pořídit si nové vybavení, zafandit nebo si jen tak popovídat s ostatními cyklisty.
 

Spouštíme pro vás našlapanou půjčovnu KPŽ 2023 s novými modely od prémiových značek Trek a Orbea!
Autor

Koupě nového kola je klíčový moment a je třeba nepodcenit možnost otestování. Aspektů je mnoho, počínaje geometrií rámu, materiálu, ze kterého je vyroben, samotné komponenty a celkový dojem. Budete přeci v sedle trávit hodiny a když pomineme zdravotní hledisko, chcete si vše naplno užít. 

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé