Vítáme HARFASPORT v našem týmu a představujeme nabídku speciálně pro vás!

Autor

Jsme rádi, že vám můžeme představit našeho nového sportovního dodavatele, pražskou sportovní speciálku HARFASPORT. Největší sportovní prodejnu pro všechny milovníky cyklistiky, sjezdového, běžeckého i skialpového lyžování a vybavení pro aktivní volný čas. 

Vítáme HARFASPORT v našem týmu a představujeme nabídku speciálně pro vás!

Příběh HARFASPORTu se začal psát v létě roku 1996 v USA, kdy se jeho majitelé Jarek Fic a Zdeněk Hnát, tehdy kamarádi a studenti na cestách, rozhodli přivézt co Česka první kontejner lyží.  Sport byl jejich společnou vášní a chtěli nabídnout to nejlepší i pro české nadšence. Tehdy se rozhodli, že vybudují sportovní prodejnu, která nabídne v Česku to nejlepší. Díky píli a neutuchající vášni ke sportu se majitelům za téměř tři dekády podařilo sen z mládí splnit. Větší nabídku kol, cyklistického vybavení, lyžáků, lyží, běžek a skialpu jinde nenajdete.

Vedle zboží je dalším základem HARFASPORTu prodejní tým se stejnou láskou ke sportu, jakou mají sami majitelé. Najdete tady třeba učitele, chemického inženýra a další zajímavé profese, které pojí vášeň pro sport a jejich cílem je pomoct zákazníkům plnit jejich sportovní sny. To by nešlo bez prvotřídních služeb pro všechny nabízené sporty. Cyklisté tady nejvíce oceňují nejlepšího českého guru pro nastavení posedu na kole Pavla Štědrého. Bez bikefittingu u Pavla se neobejdou ani nejznámější čeští profesionální cyklisté, Ondřej Cink, Jan Hirt a další.

Oba majitelé jsou ve firmě stále aktivní a na uvítanou v naší spolupráci vám nachystali dárek. Slevu 10 % na kompletní sortiment zboží. A pozor, sleva platí i na zboží již zlevněné. Prohlédněte si nabídku na e-shopu nebo se ideálně vydejte přímo na prodejnu

S kódem KPŽ2024 je sleva vaše. Na e-shopu kód zadáte při objednávce a cena se přepočítá. Na prodejně kód povězte prodejci. Sleva platí do 12. 5. 2024.

VÍCE O HARFASPORTU

Kolo a výbava
Autor

Kolegové už jezdí Do práce na kole a vy byste chtěli taky. Nevíte si rady, jaké kolo vybrat a čím ho vybavit?

Pokračovat ve čtení

Tým Kolo pro život

Autor Tým Kolo pro život

Jsme bikeři, od roku 2000 se věnujeme organizaci největšího a nejoblíbenějšího amatérského cyklistického MTB seriálu u nás. Rádi tě uvidíme na startu!

Hlavní partneřiKooperativa
Veolia
Cardion
OFICIÁLNÍ PARTNER MOBILITYŠkoda nové
PartneřiČeská spořitelna
211
Nutrend
lawi
T-mobile
Oficiální DodavateléBeko
Playstation
Znovín Znojmo
Harfa
MTBiker
TKF
Birell
Alltraining
Austria
Sporthelp
Pan Pompo
Tchibo
Lipence
Rajec
ČD CARGO
Dodavatelé cenLoap
Kilpi
Horalky
Craft
CYKLISTICKÁ SEKCETREK
GIANT
Rock Machine
Generální Mediální PartnerTV NOVA
Hlavní Mediální PartneřiiSportcz
Impuls
Sport
iDnes Premium
Mediální Partneřimtbs.cz
Cyklistickey
za podporyCentrum rehabilitace a sportovni pece
FTVS NOVE
Kudy Z nudy černé